БЕЗ ГУЖВЕ ДО ПАСОША: Ускоро отварање нове шалтерсале ПУ Нови Сад

Љ. П.

25. 05. 2021. у 18:53

ПОЛИЦИЈСКА управа у Новом Саду, ускоро ће добити нову шалтер салу за грађане, тако да ће постојеће за издавање личних докумената грађанима бити растерећене.

БЕЗ ГУЖВЕ ДО ПАСОША: Ускоро отварање нове шалтерсале ПУ Нови Сад

ФОТО: Љ.П.

Слободан Малешић, начелник Полицијске управе Нови Сад, истиче да са локалном самоуправом раде на отварању нове сале. Према његовим речима, нови простор ће се налазити на углу улица Сремске и Железничке, а циљ отварања још једне шалтер сале је да се смање гужве и време чекања за израду личних докумената. Ова сала ће имати од осам до десет шалтер места.

- Велики број путних исправа је истекао прошле године, а због пандемије короне се није нигде путовало - казао је Малешић. - Због тога су сада гужве у шалтер сали у Булевару краља Петра Првог и у објекту код Моста слободе.

У полицији, како је истакао предузимају мере како би се гужве смањиле, а продужено је и радно време у шалтер салама. Он је додао да ће се градити нова полицијска станица у Радничкој улици где ће бити шалтер сала од 100 квадратних метара са више шалтера.

Први новосадски полицајац је стање безбедности у граду оценио више него добро, истичући добру сарадњу МУП са градским и покрајинским властима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)