ЂОКОВИЋ ОПЕТ ИСПАО БАБАРОГА: Направио журку у Београду, не мисли на корону

Новости онлине

09. 03. 2021. у 08:17

ЂОКОВИЋ ОПЕТ ИСПАО БАБАРОГА: Направио журку у Београду, не мисли на корону

ФОТО: Новости

ФОТОГРАФИЈЕ и снимци из Београда обишли су свет, поводом прославе Новака Ђоковића, који је прославио 311. недељу на врху АТП листе.

Новак је у Београду обележио рекорд и превазилажење Роџера Федерера. Породица га је дочекала испред ресторана на Новом Београду, а све су увеличали и навијачи.

То је засметало аустраљском "АБЦ-у", који је нашао начин да ово представи као лоше и да нападне Новака у свом тексту.

Они су прво навели да је Новак имао приватну прославу у ресторану, а онда су га напали због тога што се појавио и пред народом који је желео да подели са њим његов успех. Чак су у тексту погрешно навели надимак најбољег на свету! 

- Ђоковић и породица су се придружили публици и сви су заједно гледали ватромет испред ресторана. Значајне зграде у српској престоници су биле осликане Новаковим портретом, уз призоре момената каријере”, пише АБЦ.

Занимљив коментар дао је Кристофер Клери, који ради за Њујорк Тајмс.

- Сећате ли се када сам твитнуо да Новаков рекорд од 311 недеља на врху не добија пажњу какву заслужује? Јасно је да тај проблем не постоји у Београду”, навео је сарадник Њујорк Тајмса.

ФОТО: Новости

Tekst potpisa

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Mama

09.03.2021. 08:53

Cestitam Nole i samo nalred.Moras biti jak.Svetska mrznja je puka nemoc zato gledaj samo napred.Niko ovaj narod nije terao da izadje na tvoj docek niti ih je iko mogao spreciti da te docekaju.Nisi ti kriv