ПОД ЈАКИМ САМ ТАБЛЕТАМА ПРОТИВ БОЛОВА: Не знам каква је штета начињена мом телу, опоравак је приоритет!

А. Илић

14. 02. 2021. у 14:42 >> 14:44

Новак Ђоковић је данас направио велики подвиг, савладао је Милоша Раонића упркос повреди са којом се суочава.

ПОД ЈАКИМ САМ ТАБЛЕТАМА ПРОТИВ БОЛОВА: Не знам каква је штета начињена мом телу, опоравак је приоритет!

ФОТО: АП/Танјуг

Након меча код Барбаре Шет и Метса Виландера Ђоковић је говорио о повреди. 

"Довољно добро се осећам да играм. Не бих стајао овде да нисам био у стању изађем на терен. Није идеално, као што сам рекао на терену. Осећао сам се боље у неким ситуацијама. Нисам имао припрему за меч. Лоптицу нисам ударао од меча са Фрицом. Загревао сам се пред дуел, желео сам да видим како се осећам. Да нисам био у стању не бих се такмичио. Мени ово значи све, та четири турнира, на гренд слемовима дајем све од себе. Да је био неки други турнир вероватно бих одустао", рекао је Ђоковић. 

Упитан је Ђоковић да ли су му одговарали данас дуги поени. 

"Да будем искрен, нисам сигуран да ли ми је одговарало да имамо дугачке поене. Најтежа ствар у мечу против Фрица након повреде  била је да ретернирам, да имам брзу реакцију. Због тога сам се највише бринуо данас. Играо сам против одличног сервера, одговарало ми више то што нисам играо дуге поене. Терао сам Раонића да игра додатни ударац. Дао ми је шансу да победим, искористио сам је. Сада се концентришем на опоравак. Већ 48 сати сам на јаким таблетама против болова, не знам каква је штета направљена мом телу". 

Новаку је приоритет опоравак за дуел против Саше Зверева. 

"Пре неко вече легао сам у четири ујутру, неће бити другачије ни вечерас. Следећих 48 сати приоритет ми је опоравак. Желим да прикупим што више енергије за наредни меч". 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)