ВЕЛИКО СРЦЕ НАЈБОЉЕГ ТЕНИСЕРА СВЕТА: Донација фондације Новак Ђоковић за три дечје болнице

Бета

30. 12. 2020. у 12:07

ВЕЛИКО СРЦЕ НАЈБОЉЕГ ТЕНИСЕРА СВЕТА: Донација фондације Новак Ђоковић за три дечје болнице

Новак са пехаром Ју-Ес опена 2018. Фото АП

ФОНДАЦИЈА Новак Ђоковић саопштила је да је донацијом у три болнице желела да болесној деци омогући адекватно окружење у виду едукативно-забавних просторија у којима ће се осећати "макар приближно као да су код куће".

"Љубав је покретач, она је у нама, само треба да је пробудимо, а када је деца осете, тешке ствари се трансформишу у чуда. А, највеће чудо је дечји живот и задовољно дете, то је за нас звезда водиља и због тога дајемо све од себе да данас буде боље него јуче", навела је глобална директорка и кооснивач Новак Ђоковић фондације Јелена Ђоковић.

Фондација је комплетно реновирала и опремила свим неопходним средствима просторије за учење и игру у Универзитетској дечјој клиници Тиршова, болници за педијатрију "Олга Поповић Дедијер" и Институту за здравствену заштиту мајке и детета "Др Вукан Чупић".

Национална директорка Новак Ђоковић фондације Маја Кремић је рекла да ће се и убудуће пажљиво пратити и ослушкивати потребе деце током њиховог раног развоја.

"Ми у Фонадцији Новак Ђоковић чврсто верујемо да само заједно, онолико колико свако од нас може, доприносимо свету да буде боље место за све", рекла је Маја Кремић.

Директор клинике у Тиршовој Синиша Дучић је казао да му је драго због тога што је Фондација препознала значај квалитетног провођеног времена деце која се лече.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)