ХОРОР СЛАВНЕ ТЕНИСЕРКЕ, НАЦИЈА У ШОКУ: Петорица маскираних мушкараца везали Ану, покушала је побећи, али су је ухватили

Novosti online

29. 10. 2020. у 21:39

ХОРОР СЛАВНЕ ТЕНИСЕРКЕ, НАЦИЈА У ШОКУ: Петорица маскираних мушкараца везали Ану, покушала је побећи, али су је ухватили

Фото: АП

НЕВЕРОВАТНЕ сцене које су потресле спортски свет

Ана Чакветаџе је својевремено била једна од најбољих играчица планете, а сада је открила и непознате детаље из приватног живота.

Открила је једну праву хорор причу и то када се у Москву вратила се једног турнира.

- Били смо уморни и отишли смо на спавање. Одједном, пробудила сам се око три сата ујутро. Видела сам како се петорица мушкараца мотају око наше куће. Имали су маске и тамна одела - испричала је Чакветаџе и додала:

- Чула сам врисак из друге собе. Знала сам да је то мој отац и одмах сам почела паничити. Мислила сам да су то последњи тренуци наших живота. Ти мушкарци су били наоружани, имали су пиштоље и ножеве и претили су мом оцу. Покушала сам побећи, али су ме ухватили. Толико су ме чврсто везали да су ме руке болеле данима. Родитеље су присилили да отворе сеф и све су однели. Отац је после завршио на операцији јер су му сломили раме. Мислим да су пљачку планирали данима, поготово кад су видели да сам у Белгији освојила скупоцени Ролекс.

После тога се никада није вратила како треба у тенис.

- Очекивања за 2008. годину никако нисам могла испунити. Сваки дан је био гори од претходног и мислила сам да та агонија никад неће завршити. Изгубила сам место на ранг листи, изгубила сам бодове.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)