БРИТАНКА О ОДНОСУ ЂОКОВИЋА И КИРЈОСА: Усудићу се да кажем да је прост и злобан

Новости онлине

05. 08. 2020. у 11:30

БРИТАНКА О ОДНОСУ ЂОКОВИЋА И КИРЈОСА: Усудићу се да кажем да је прост и злобан

Фото: АП

БИВША британска тенисерка, а сада коментатор Анабела Крофт причала је о Новаку Ђоковићу и Нику Кирјосу.

Прво је на тапети био српски тенисер где су се Бризтански помешала осећања и кривице Новакове, али и разумевања за Србина.

- Верујем да је Новак хтео да уради исправну ствар, хтео је да је уради из правог места (свог срца). Покушао је да врати тенис пред публику, а Србија у то време није имала велики број случајева!" - сматра Британка која је додала да разуме и зашто је добијао критике, додуше једним делом:

- Мислим да су ствари које су се појавиле на друштвеним мрежама, као када је играо у ноћном клубу, када су скидали мајице и када су се грлили, исто тако и на терену... Потом су се догодиле лоше ствари, играчи су тестирани позитивно, и сам Ђоковић је био позитиван као и његова жена!"

Осврнула се и на аустралијског тенсера, Ника Кирјоса, који је путем друштвених мрежа критиковао, вређао и омаложавао Ђоковића, Тима и Зверева:

- Он заузима позицију високог морала, био је екстремно вокалан! Ја ћу се усудити да кажем да је невероватно колико је прост и злобан према својим колегама.

Осула је паљбу по Кирјосу, тек што је почела!

- Морам да кажем да након његовог понашања које смо видели свих ових година, ја нисам та која мора да поштује то што он ради. Ја га не поштујем ни као човека, начин на који он функционише на терену ми отежава да га слушам док он покушава да изговори искрену реченицу.

(Ало.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

JA CU SE USUDIT I REC

12.08.2020. 21:21

ON JE PROMASIO PROFESIJU, covek je polu-divlji, i za njega bi najbolje bilo da mu daju moto-kros masinu, i da juri dingose po australijskoj pustinji, i on i onaj opiceni (slican njemu) hrvat, takodje njegov novi zemljak.