НЕКИ СУ И ЗАПЛАКАЛИ: Оно што је Новак Ђоковић урадио после меча у Казахстану дуго ће се памтити (ФОТО)

Novosti online

06. 10. 2022. у 19:06

НОВАК Ђоковић наставио је да бриљира. И на терену, и ван њега.

НЕКИ СУ И ЗАПЛАКАЛИ: Оно што је Новак Ђоковић урадио после меча у Казахстану дуго ће се памтити (ФОТО)

FOTO: M. Vukadinović

Српски тенисер је фуриозно прошао у четвртфинале турнира из серије 500 у Астани, пошто је победио Ботика ван де Зандшулпа на импресиван начин, а онда је Ноле одушевио публику.

Обично би тенисери на свом изласку са терена потписали неколико аутограма и "то би било то", али - Ђоковић није од обичних.

Није никада ни био.

Не само да је застао да удовољи жељи навијача, већ је остао - неколико минута.

И сами Казахстанци су се чудили како, по многима најбољи тенисер света - иако тек седми на АТП листи, има стрпљења да свима излази у сусрет, али... Не само да је имао, и не само да се потписивао, већ је и делио поклоне.

Када више није имао шта да да, а један малишан га је свим срцем молио да обрати пажњу на њега - Ноле му је дао своју знојницу која, наравно, сама по себи није нека велика ствар, али је била све што му је у том тренутку преостало да поклони.

И, како преносе други Новакови навијачи, дечкић је заплакао од среће.

Али, Ђоковић се није на томе зауставио.

Чак и када је изашао са тениског комплекса на коме се одржава турнир, остао је дуго међу навијачима и њима делио аутограме, али и узимао на кратко мобилне телефоне - како би им он лично направио заједничку фотографију:

Новак заиста бриљира у Астани, не само по томе што је ривалима досад препустио укупно шест гемова, већ управо и понашањем када се такмичарски наступи окончају.

Нови Новаков меч је на програму већ у петак, у идеалном термину.

Тада ће Ђоковић у четвртфиналу играти против Руса који је избацио Нолетовог ривала из финала у Тел Авиву.

БОНУС ВИДЕО: Новак Ђоковић - Пет тајни због којих је најбољи на свету

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ХРВАТСКА ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Здравко Мамић одушевљен Србима: Они су друга димензија, да их имамо у екипи - били бисмо у финалу!

ХРВАТСКА ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Здравко Мамић одушевљен Србима: "Они су друга димензија, да их имамо у екипи - били бисмо у финалу!"

ХРВАТСКА и Бразил играју у четвртфиналу Светског првенства у фудбалу, а уочи те утакмице хрватска јавност са пажњом је пратила шта је о учинку који је Србија имала у Катару говорио Здравко Мамић.

08. 12. 2022. у 16:56

МНОГИ ЋЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ: Како се Његош заправо звао? Ословљавали су га са Петар и Раде, али је његово крштено име било другачије

МНОГИ ЋЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ: Како се Његош заправо звао? Ословљавали су га са Петар и Раде, али је његово крштено име било другачије

ВЛАДИКА ПЕТАР II Петровић Његош био је и остао упамћен као врло харизматична личност, маркантни владар, али и дубоко просветљена мисаона фигура о чему сведоче његова знаменита књижевна дела. Иако су у усменој традицији и писаној историји његов лик и дело опште познати, неки битни детаљи из његовог живота слабо су познати.

08. 12. 2022. у 18:51

Коментари (3)

ПОЧЕЛА ОКУПАЦИЈА СЕВЕРА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ: Курти послао више од 300 специјалаца на север; Београд има одговор