"НИКАДА НЕЋУ ЋУТАТИ": Данил Медведев открио детаље сукоба са безобразним навијачем

Новости онлине

15. 08. 2022. у 11:23

Први тенисер света Данил Медведев објаснио је сукоб са навијачем после пораза од Ника Кирјоса у другом колу мастерса у Монтреалу.

НИКАДА НЕЋУ ЋУТАТИ: Данил Медведев открио детаље сукоба са безобразним навијачем

Фото: Принтскрин

Наиме, Када је изашао са терена, на делу где навијачи чекају и обично траже аутограме и фотографије, један од навијача довикнуо је Медведеву „губитниче“, а Рус се вратио и разговарао с њиме.

- Није важно да ли је после меча, током турнира, на улици или код куће – ако ми се неко руга, одговорићу. Пришао сам и питао: ‘Који је твој проблем? Зашто си то рекао. Не ради то’. Он је једва говорио енглески. Људи около су тражили да се извини, али то није важно“, рекао је Медведев.

Он је истакао да га је највише изнервирало понашање оца.

- Нећу дозволити да ми неко говори ружне ствари, нећу ћутати и само проћи. Највише ме је изнервирао његов отац. Када сам пришао његовом сину, и отац је почео да ми говори ружне ствари. Своју децу ћу другачије одгајати. Генерално, био ми је ово први пут да сам тако нешто доживео у стварном животу – што си познатији, већа је вероватноћа да ће се тако нешто десити“.

БОНУС ВИДЕО:  Колико новца су донеле титуле најбољима у Топ 5 фудбалских лига?

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

УДАРИО ГРОМ У АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Обустављен саобраћај, оштећена писта, службе процењују штету

УДАРИО ГРОМ У АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Обустављен саобраћај, оштећена писта, службе процењују штету

ПОЛЕТНО слетну стазу београдског аеродрома "Никола Тесла" погодио је гром и том приликом направио оштећење, због чега су полетања и слетања авиона привремено обустављена, саопштено је са аеродрома.

27. 09. 2022. у 16:38

Коментари (0)

Имаш ДВЕ ХИЉАДЕ разлога за регистрацију на моззартбет.цом