НОВАК ЂОКОВИЋ - ПОВРАТАК ВУКА: Какву тајну крије нова амајлија најбољег тенисера света (ФОТО)

Novosti online

27. 01. 2022. у 15:44

НАЈБОЉИ тенисер света Новак Ђоковић виђен је у четвртак у Београду са новом амајлијом око врата.

НОВАК ЂОКОВИЋ - ПОВРАТАК ВУКА: Какву тајну крије нова амајлија најбољег тенисера света (ФОТО)

Foto: ALO/Aleksandar Nalbantjan

Оштро око фото-репортера листа Ало Александра Налбантјана ухватило је Ђоковића на тениским теренима на Дорћолу како излази из свог аутомобила и улази у спортски комплекс. Пажњу привлачи ланчић око врата српског аса, а још више амајлија на њему.

Ради се о лику вука, древног српског симбола снаге, издржљивости, слободе и истрајности, а управо те четири речи исписане су на амајлији коју Ноле носи око врата!

Foto: ALO/Aleksandar Nalbantjan

Foto: ALO/Aleksandar Nalbantjan

Већ дуже време Ђоковић се повезује с овом веома посебном дивљом животињом, иначе митским симболом српског народа. Вук је синоним за интелигенцију, моћ, храброст, победу. Он никога не слуша и никоме не служи - као што је Ноле показао и недавно, борећи се за своја права у Аустралији.

- Одрастао сам у тешко време за моју земљу, али неуспех никада није био опција ни за мене ни за моју породицу и увек смо проналазили начин да преживимо. То је ојачало мој карактер и део тога долази што сам много времена провео тренирајући с вуковима и ово је енергија вукова - рекао је једном приликом Ђоковић.

У последње време српски ас све чешће спомиње вука, а на УС опену у септембру прошле године његова супруга Јелена носила је мајицу с Новаковим ликом и посебним натписом „Трчим са својим вуком“.

Ђоковић је још данас у Београду, а у петак се враћа у Црну Гору, где ће званично бити проглашен за почасног грађанина Будве.

БОНУС ВИДЕО: Новак Ђоковић - пет тајни због којих је најбољи на свету

 

(Ало!)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

ИСТОРИЈА СЕ ПИШЕ У „ГРАДУ СВЕТЛОСТИ“ Ево какве су шансе да Новак Ђоковић одбрани титулу на Ролан Гаросу!