ПОЗНАТИ АДВОКАТ ИМА НОВИ САВЕТ ЗА НОВАКА: Ево за шта би Ђоковић требало да тужи Аустралију!

Novosti online

21. 01. 2022. у 15:53

НОВАК Ђоковић могао би да тужи Владу Аустралије, а то је већ најављено у претходним данима. Познати адвокат Тома Фила анализирао је за шта би све могао Ђоковић да тужи тамошњу власт.

ПОЗНАТИ АДВОКАТ ИМА НОВИ САВЕТ ЗА НОВАКА: Ево за шта би Ђоковић требало да тужи Аустралију!

ФОТО: Тањуг

Фила је у разговору за Телеграф.рс рекао да Новак не може да тужи министра за имиграције Алекса Хока због одлуке да му одузме визу.

- Према Аустралијском закону министар за имиграције има право да усред турнира неком играчу одузме визу и врати га кући - појашњава Фила.

Новак Ђоковић може да тужи Аустралију за душевну бол

Познати правник је уверен да Ђоковић може на суду добити Владу Аустралије због свега што је преживео, заједно са својим тимом.

- Према Новаку су се опходили као да је из Африке гуменим чамцем допливао у Аустралију. Могу да кажем да је био у затвору и да због свега што је преживео може да их тужи за душевни бол. Имао је трошкове изнамљивања куће, као и све што је било потребно њему и његовом тиму. Ти људи су дошли авионом и негде су били смештени - појашњава Фила.

Тома Фила тврди да би Ђоковић са својим адвокатским тимом могао да размотри могућност да Владу Аустралије тужи и за то што су га довели у заблуду.

БОНУС ВИДЕО: ПОРУКА ЗА НОВАКА: На кули Београд исписују се речи подршке

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

МЕДВЕДЕВ НЕ ГУБИ НАДУ: Ако будем могао да играм, бићу срећан