ВРЕЂАЛИ ЂОКОВИЋА ИСПРЕД ХОТЕЛА: Срби полудели, интервенисала полиција (ФОТО)

Novosti online

07. 01. 2022. у 10:49

КАО да заточење Новака Ђоковића није довољно, већ је испред самог хотела дошло до сукоба две стране.

ВРЕЂАЛИ ЂОКОВИЋА ИСПРЕД ХОТЕЛА: Срби полудели, интервенисала полиција (ФОТО)

Фото: Профимедиа

Притвор Новака Ђоковића свету је открио још једну страну приче о Аустралији, тачније хотелу у којем је смештен Новак Ђоковић.

Агонија мигранта је велика, неки од њих проводе и године у њему. Због тога данима испред тог истог хотела протестују и присталице миграната, које исписују и графите на фасаду хотела како би скренули пажњу јавности на проблем.

Уместо да подрже заточеног Ђоковића и буду захвални што је због српског тенисера пажња јавности скренута на проблем за који се залажу, они пљују по најбољем тенисеру света.

Тако су истакнути срамни транспаренти: "Избеглице су добродошле, Ђоковић није" "Ђоковић може да ођ**е, ослободите избеглице" и "Да ли ћете да заборавите наше пријатеље када Ђоковић оде својим приватним авионом?"

Поједини од њих дошли су са истим транспарентима и испред српских навијача, који су дошли на Божић да подрже Новака. Они то нису хтели да толеришу, па је између Новакових присталица и присталица избеглица настала тензија, коју је морала да реши полиција, која је кордоном одвојила борце за права миграната од присталица Новака Ђоковића.

БОНУС ВИДЕО: Новак Ђоковић - пет тајни због којих је најбољи на свету

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

НИСАМ ФАВОРИТ НА РОЛАН ГАРОСУ: Надал о повреди, али и амбицијама у Паризу