СРЂАН ОШТРО, УДАРИО И ПО НОВИНАРИМА... "Зову га Ђоковић, уместо наш Ноле, понос Србије, дика..."

Novosti online

28. 11. 2021. у 12:00 >> 12:08

СРЂАН Ђоковић је без длаке на језику говорио о стварима које га тиште.

СРЂАН ОШТРО, УДАРИО И ПО НОВИНАРИМА... Зову га Ђоковић, уместо наш Ноле, понос Србије, дика...

Фото: Н.Параушић

Отац Новака Ђоковића рекао да је фокус најбољег тенисера света породица, а да за обарање преосталих рекорда има времена.

- Он је жељан деце и породице, пре свега. Фокус је на деци и томе да што више пажње и времена проведе са њима. За професионални део и тих неколико рекорда да буде признат за најбољег тенисера свих времена икада, а он је и један од четири или пет најбољих спортиста у историји спорта, има времена, рекао је Срђан Ђоковић

СРЂАН Ђоковић је потом критиковао јавност због начина на који се опходи према Ђоковићу.

- На једном регионалном спортском каналу у преносу из Берсија коментатор није могао да изговори наш Новак, наша дика, наш понос, него Ђоковић. То је факат, то је истина. Амери су га прогласили за најспремнијег спортисту. Шта је проблем да се код нас каже да је најбољи икада? Знате за критике Виландера, али се променио у последње време. А спортске телевизије овде још нису почеле са мењањем. Виландер је пре неку годину био гост ТСС у Београду и изјавио је да нема утисак да је Београд Новаков родни град, јер има само један билборд. Он је понос и дика свих породица у нашој земљи. Учите нашу децу колико је учинио за своју породицу и дијаспору, па то не може парама да се плати. У Црној Гори која се одвојила од Србије, могу да се одвајају колико хоће, то је наша земља, у Будви и Никшићу је почасни грађанин. А где је у Србији почасни грађанин? Запитајте се мало. Време је да се подигне брада, причао је отац најбољег тенисера света.

Истакао је да је Новак пронео славу српског народа широм света, а за то није адекватно награђен и пропраћен у родној земљи и граду.

- Тај запад га не воли, али га страшно поштује. Они су патриоте, воле своју земљу, а Новак то показује својим понашањем, да воли своју земљу и народ. То стално истиче где год да се налази. Подизао је три прста, огртао се српском заставом, а сада више нема потребе јер је он Србин. Све земље и цео свет, он је душа и тело целог слободарског света. Људи из ваше струке преносе овде у своје медије и нашу јавну медијску слику све негативно што је било да се каже о њему, што је за мене незамисливо. Како Французи коментаришу своје играче, за њих постоје они и неко тамо. А овде како се понашају коментатори? Сви га гледају као део своје куће, породице, као свог сина, а овде га ословљавају са Ђоковић. Са њим је сунце обасјало целу Србију, реци онда наш Ноле. Њега је Бог послао у најгоре време за Србију, када су сви мислили да смо најгори, послао је њега да виде сви да ми то нисмо, рекао је Срђан Ђоковић.

Отац најбољег тенисера свих времена дотакао се и играња у Аустралији, одновно вакцинацији тенисера која је неопходна за учествовање.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)