САД ГА СВИ ВОЛЕ? Доминик Тим стао у одбрану Ђоковића: "Новак има добро срце и заслужио је да га публика воли"

Novosti online

13. 09. 2021. у 19:01

ОД недеље Доминик Тим није владајући шампион Ју-Ес опена, али круну није, како смо се сви, па и он, надали, предао Новаку Ђоковићу, него Данилу Медведеву.

САД ГА СВИ ВОЛЕ? Доминик Тим стао у одбрану Ђоковића: Новак има добро срце и заслужио је да га публика воли

Фото: М.Вукадиновић

Без обзира на Нолетов неуспех аустријски тенисер је стао у одбрану нашег аса, свестан и сам какав је притисак био на леђима најбољег тенисера света свих времена.

– Данил је играо сензационално од почетка до краја. Супротно њему, видело се под каквим притиском је био Новак. Видели смо шта се дешава у њему, шта је све акумулирао последњих недеља и месеци. То је просто био нељудски притисак - сматра Тим.

Осврнуо се Аустријанац на то и што је публика у Њујорку скандирала Новаку.

– Видели сте тај притисак, пред крај меча је био у сузама. Не знам га тако добро, али мислим да заиста има добро срце и да је заслужио да га та публика воли. О његовим спортским достигнућима је излишно говорити.

Са друге стране Данил Медведев је одиграо најбољи меч у каријери и сасвим заслужено је освојио први гренд слем у каријери.

– Медведев није марио за то. Није урадио никакву глупост током меча и погађао је винере са обе стране. Сервирао је заиста добро против најбољег ритернера. Потпуно је заслужио да победи. Са раним брејком у првом сету, имао је моментум на својој страни и потом је играо на заиста високом нивоу – закључио је Тим.

БОНУС ВИЕО - Новак одмара на Јанковој јахти:

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)