ЕВО ЗАШТО СЕ КРИЈЕ ШУМАХЕРОВО ЗДРАВСТВЕНО СТАЊЕ: Никада нећемо сазнати истину о легендарном спортисти?

Новости онлине

22. 04. 2021. у 15:57

ГОТОВО осам година је прошло откако је Михаел Шумахер настрадао на скијању и задобио тешке повреде мозга, а о његову здравственом стању данас се јако мало зна.

ЕВО ЗАШТО СЕ КРИЈЕ ШУМАХЕРОВО ЗДРАВСТВЕНО СТАЊЕ: Никада нећемо сазнати истину о легендарном спортисти?

ФОТО: АП

Последња детаљна обавест о стању седмоструког светског првака у Формули 1 долази из 2014. године када је Шумахер пребачен у своју кућу на Женевском језеру. Немачки Фокус наводи да вероватно никад нећемо сазнати какво је здравствено стање великог шампиона.

Два су разлога зашто се крије истина о њему. Први је тај што због сложености повреде мозга као у Шумахеровом случају ни најбољи лекари не могу дати прогнозу.

Промене су сасвим нормалне и један дан може бити сасвим различит од другог. Због тога предвиђања нису поуздана.

С друге стране, Сабине Кем, као представница породице Шумахер, жели да информише јавност само кад постоји нова и конкретна нада у побољшање.

Кад би Кем данас објавила саопштење о Шумахеровом стању, вероватно би исту ствар морала да учини и сутра. И прекосутра. Принцип постаје јасан, наводи Фокус.

Због ових разлога породица је одлучила сасвим да се изолује од јавности и морамо да прихватимо да можда никад нећемо сазнати у каквом је стању један од најбољих спортиста икада.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)