ОВО ЈЕ НАЈПРОВОКАТИВНИЈА БОКСЕРКА ИКАД: Фановима продаје изношене чарапе, а сад се на мерењу појавила у чипкастом вешу (ВИДЕО+ФОТО)

Novosti online

10. 04. 2021. у 15:00 >> 15:19

АУСТРАЛИЈСКА боксерка Ебани Бриџис појавила се на званичном мерењу за борбу у бантам категорији против Британке Шенон Кортни - у провокативном доњем вешу.

ОВО ЈЕ НАЈПРОВОКАТИВНИЈА БОКСЕРКА ИКАД: Фановима продаје изношене чарапе, а сад се на мерењу појавила у чипкастом вешу (ВИДЕО+ФОТО)

ФОТО: Инстаграм Принтскрин

Пре него што је стала на вагу, Бриџис је скинула доњи део тренерке, у том тренутку су све очи биле упрте у њу. Указало се чипкасто доње рубље. Наравно сви њени атрибути су дошли до изражаја, а познати промотор Еди Херн није знао где да гледа. Покушао је да се контролише, али то једноставно није успело. Разумећете га.

Љубитељи борилачких вештина и неки од корисника друштвених мрежа замерали су јој што је одабрала одећу коју сматрају неприкладном, али некима је то апсолутни хит.

Њен противник је такође један од оних који мисле да је овим чином показала непоштовање према спорту којим се бави.

- Она воли да говори и воли да се покаже, а ја волим да се борим. Сада је време за меч и ту ћу заблистати - рекла је Британка која је на мерење дошла у тренерци.

Бриџисову на друштвеним мрежама прати преко 70000 људи, а своју популарност користи и за необичан начин зараде - продаје ношене чарапе фановима.

Плавокоса бомбашица, како је зову, почела је овај бизнис из забаве кад јој је један од обожаватеља понудио око 550 евра за пар, али недуго затим закључила је да "у продаји истрошених чарапа има леба".  

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)