АРСИЋ: Када је било најзначајније, извеслала сам како треба

Танјуг

09. 04. 2021. у 09:52

СРПСКА веслачица Јована Арсић изјавила је да је задовољна својом наступом на Европској олимпијској квалификационој регати у италијанском Варезеу, пошто је у женском скифу заузела треће место и испунила олимпијску норму.

АРСИЋ: Када је било најзначајније, извеслала сам како треба

FOTO: Privatna arhiva

Арсић је постала 65. члан српског олимпијског тима у Токију и придружила мушком двојцу без кормилара, који ће такође представљати Србију на предстојећим ОИ.

- Финалну трку сам извеслала максимално фокусирано и са уживањем на неки начин, јер оно што сам могла да урадим у том тренутку ја сам урадила. Мислим да сам из трке у трку напредовала и да сам на крају, када је било најзначајније, извеслала како треба, рекла је Арсић.

Пут до Олимпијских игара био је тежак, не само због конкуренције у Варезеу, већ и због читаве ситуације са коронавирусом, која је утицала посредно и на Јовану.

- Целокупни период мојих припрема после Европског првенства прошле године је био доста турбулентан. Почетком фебруара сам била без тренера Душана Ковачевића јер је добио корону и био у болници - буквално је из болничког кревета дошао три и по недеље пред ово такмичење. Мислим да је то било доста значајно за мене, јер не знам да ли бих успела да остварим овај резултат и да се подигнем психички. У сваком случају, успели смо, закључила је Арсић.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)