БИВШИ ПАРТИЗАНОВАЦ НОВИ ГЕНЕРАЛНИ ДИРЕКТОР ЗВЕЗДЕ: Играо за репрезентацију, носио црно-бели дрес и тек сада испунио сан

Танјуг

26. 03. 2021. у 11:52

НЕКАДАШЊИ трофејни одбојкашки репрезентативац Србије Никола Росић нови је генерални директор Одбојкашког клуба Црвена звезда.

БИВШИ ПАРТИЗАНОВАЦ НОВИ ГЕНЕРАЛНИ ДИРЕКТОР ЗВЕЗДЕ: Играо за репрезентацију, носио црно-бели дрес и тек сада испунио сан

Фото: Н.Параушић

Он је на тој функцији наследио Ану Аврамовић, а добио је једногласну подршку новог Управног одбора клуба, који жели да црвено-беле врати на старе стазе успеха.

"Одбојка је мој живот и желим да јој дам још више у будућмости. Ово није мој повратак, већ дуже време имам интернационални камп са Александром Атанасијевићем и партнерски учествујем у једној менаџерској агенцији. Зашто Звезда? Играо сам у Партизану, али сви моји пријатељи знају колико ја волим овај клуб и ово је испуњење мог дечачког сна, мојих укућана и моје сестре, која је била учесник једног од два највећа успеха клуба", емотивно је испричао Росић на званичној промоцији.

Он је додао да су два најважнија циља - први да се економски оздрави Звезда и такмичарске сениорске екипе врате на место које им припада, у Србији и Европи, а други да се створе одлични услови за млађе категорије.


"План је да направино препознатљив систем код нас и шире, да дамо пример и осталим клубовима и будемо школа одбојке која ће дати будуће репрезантативце. Направили смо јак Управни одбор, то су људи који су пуни енергије и жеље да заједно постигнемо исти циљ и да се Звезди врате славни дани. Хвала свим у клубу а посебно госпођи Ани Аврамовић, која ме је оберућлчке прихватула и која ће остати мој саветник", поручио је Росић.

Један од чланова Управног одбора привредник Милан Вујко истакао је да се прикључио тиму као велики звездаш, на позив Драгана Килибарде, и човек који је већ ангажован у џудо клубу, ФК Графичар и Бодибилдинг савезу.

"Верујем да ћемо направити велике успехе на домаћим теренима и што пре на европској сцени", поручио је Вујко.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)