ТАЈГЕР ВУДС ОПЕРИСАН: Пробудио се и комуницира с околином

Novosti online

24. 02. 2021. у 08:13

ТАЈГЕР ВУДС ОПЕРИСАН: Пробудио се и комуницира с околином

ФОТО: ЕПА

НАЈБОЉИ голфер света свих времена Тајгер вудс оперисан је после стравичне саобраћајне несреће у којој је његов аутомобил потпуно уништен, а стигло је и обавештење о томе како је прошао захват.

На голферовом званичном Твитер налогу појавила се објава/саопштење у коме се каже да је он будан после операције и да опоравак за сада тече нормално.

- Може да комуницира и опоравља се у болничкој соби - пише у саопштењу.

- Господин Вудс је имао тешке ортопедске повреде десних доњих екстремитета које су саниране током хитне интервенције. Отворене повреде тибие и фибуле су стабилизоване убацивањем шина у ногу. Додатне повреде костију у стопалу и чланка су такође стабилизоване помагалима. Траума мишића и других делова ноге захтеваће додатну негу и после оперативног тока - објавио је Аниш Махајан, главни лекар Харбур болнице у којој је Вудс оперисан.

Још увек није познато да ли је Вудс био под дејством алкохола или психоактивних супстанци, пошто је због озбиљних повреда које је задобио приоритет био да се смести у болницу и хитно оперише.

Те процедуре вероватно га тек очекују, а није искључено да ће  резултати бити позитивни, пошто је 2017. већ био ухваћен да вози пијан, због чега је осуђен на годину дана условно и обабезну рехабилитацију.

ФОТО: принтскрин/Јутјуб

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

gedža

24.02.2021. 08:41

Aman novinari sačekajte da si istraga prvo završi. Bio je u službenim-sponzorskim kolima na putu od hotela do lokalnog golf kluba. Kasnio je verovstno gde snimaju seriju o najboljim golferima i sportistima. On dobro zna šta gde može a šta ne. Stigma je čudo. Želim mu najiskrenije brz oporavak, mada desna noga i zglob su važni za završetak udarca i korektnog praćenja zamaha štapom i rotacijom kroz udarac po loptici ...

gedža

24.02.2021. 13:10

@Woody - @"woody": I am a right handed, so I hold a club with left hand. During swing and aftrer the hit and follow trough I finish stand on a left leg and wright knee touching left . Wright foot is on its tows. So you believe that I bull ...t? I had same trauma 2 years ago, like him today and I haven't try to play golf yet "woody" ...