ВАКЦИНИСАЛИ СЕ СРПСКИ СПОРТИСТИ: Мандић, Аруновић, Силађи желе да спрече могућност да се зарезе

Novosti online

13. 02. 2021. у 12:57

ГРУПА српских спортиста на челу са олимпијском шампионком у теквондоу Милицом Мандић вакцинисала се данас против вируса корона.

ВАКЦИНИСАЛИ СЕ СРПСКИ СПОРТИСТИ: Мандић, Аруновић, Силађи желе да спрече могућност да се зарезе

Фото: Танјуг/Никола Анђић

Сем Мандићеве, у Институту "Торлак" вакцинисали су се и стрелкиње Зорана Аруновић и Јасна Шекарић, пливач Чаба Силађи, теквондиста Махди Ходабахши, стрелац Милутин Стефановић...

- Све је сјајно организовано, хвала министарству и Олимпијском комитету за бригу коју показују за спортисте. Помогло нам је много онлајн предавање које смо имали, било нам је потребно појашњење, одрадили су сјајан посао и видим да је велики број спортиста дошао - рекла је Мандићева новинарима после вакцинације.

Она је додала да се вакцинисила јер жели да пази на себе, родитеље, људе из окружења...

- Желим да тренирам без размишљања, да путујем, да изгурам олимпијски циклус до краја и учествујем на Играма у Токију - поручила је Мандићева.

Чаба Силађи је признао да има мали страх од игле, али да га то није спречило да се вакцинише.

- Помогла ми је едукација коју смо имали, а морам да признам и да сам мало калкулисао јер такмичења почињу половином марта, па да могу мирне главе да се припремам за Олимпијске игре - истакао је Силађи.

Зорана Аруновић рекла је да се вакцинисала јер је желела да покаже одговорност.

- Желим да учествујем на ОИ и смањим могућност да дође до било какве заразе. Истовремено и да пошаљем поруку колико је важно да бринемо о здрављу, да што пре дођемо до колективног имунитета и победимо ово што нас је уназадило много година - поручила је Аруновићева.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

(Танјуг)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)