УРУЧЕНА ПРИЗНАЊА НАЈУСПЕШНИЈИМ СПОРТИСТИМА КРАЉЕВА: "Малене" заслужено најбоље

Г.Ћировић

20. 01. 2021. у 12:01

УРУЧЕНА ПРИЗНАЊА НАЈУСПЕШНИЈИМ СПОРТИСТИМА КРАЉЕВА: Малене заслужено најбоље

ФОТО: Г. Шљивић

УЗ пригодну свечаност у сали Градске управе којој је присуствовао и градоначелник Краљева др Предраг Терзић, додељена су признања најуспешнијим краљевачким спортистима, тренерима и клубовима у прошлој години.

У традиционалној анкети овдашњег Спортског савеза, за најбољу екипу у протеклој години потпуно заслужено је проглашен Женски кошаркашки клуб Краљево, иза кога је, упркос епидемији вируса корона, најуспешнија сезона у клупској историји. Популарне "малене" освојиле су национални Куп, а остаје жал за титулом шампиона државе у сезони 2019/2020, прекинутој због корона вируса.

Признање најбоље спортисткиње отишло је у руке Драгане Гобељић, капитена ЖКК Краљево, кајакаш овдашњег КК Ибар Павле Здравковић проглашен је за најбољег спортисту, а Милош Миладиновић из Бициклистичког клуба Металац за најбољег тренера.

У јуниорској конкуренцији најбољи су атлетичарка Јована Миладиновић и аутомобилиста Милош Мирковић из АМСК КВ рејсинг тима, код кадета кајакашица Жељана Чингелић и атлетичар Андрија Поповић, док су у пионирској конкуреницији најуспешнији кајакаши Ибра Ања Богдановић и Вук Базић.

За најбољег спортског радника проглашен је Драган Симовић, председник Рукометног савеза Рашког округа, а посебна признања овом приликом добила је ОШ "Димитрије Туцовић" за успех ђака на Спортским играма младих, градоначелник др Предраг Терзић за допринос развоју спорта и Владимир Дашић за огроман допринос афирмацији краљевачког спорта.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)