СПОРТ ЈАЧИ ОД КОРОНЕ: Краљевчани и ове године бирају најбоље спортисте

Г.Ћ.

30. 11. 2020. у 12:00

СПОРТ ЈАЧИ ОД КОРОНЕ: Краљевчани и ове године бирају најбоље спортисте

Фото:Г.Шљивић

УПРКОС тешким условима у којима су се ове године због светске пандемије корона вирусом одржавала домаћа спортска такмичења, краљевачки Спортски савез ипак ће спровести избор за најбеље спортисте града на Ибру у 2020.

Као и претходних година, ова престижна признања добиће најуспешнији краљевачки спортисти у пионирској, кадетској, јуниорској и сениорској конкуренцији, најбољи клубови, тренери и спортски радници.

- Признања добијају спортисти који су током ове године остварили најбоље резултате наступајући искључиво за клубове са територије Краљева. Након конкурса, у складу са епидемиолошким мерама организоваћемо уручење признања најбољима, а не искључујем могућност да то обавимо онлајн или са ограниченим бројем људи – наглашава Милош Симовић, председник Спортског савеза Краљева.

Према његовим речима, конкурс за пријаву кандидата биће отворен до 18. децембра, а пријеве се могу доставити лично у просторије Савеза у Улици цара Лазара 51 или електронском поштом на имејл - konkurs@kvsport.org.rs.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)