БОЉА КОМШИЈСКА САРАДЊА : Састанак челника Спортских савеза Краљева и Врњачке Бање

Г.Ћ.

25. 11. 2020. у 12:28

БОЉА КОМШИЈСКА САРАДЊА : Састанак челника Спортских савеза Краљева и Врњачке Бање

Фото:СС Краљево

ГРАД Краљево ће након нове спортске дворане, реконструисаног Атлетског стадиона и модерног фудбалског стадиона чији се почетак изградње ускоро очекује, располагати озбиљном спортском инфраструктуром, док суседна општина Врњачка Бања већ сада располаже хотелским капацитетима по свим светским стандардима.

Зато је заједнички циљ Спортског савеза Краљева и Спортског савеза Врњачке Бање да се уз организацију међународних надметања у овај крај на припреме и у зимском и у летњм периоду привуче што већи број европских екипа и националних селекција.

Ово је један од најважнијих закључака састанка председника Спортског савеза Краљева Милоша Сиумовића и Душана Радовића, првог човека Спортског савеза Врњачке Бање.

- Желимо да сарадњу два комшијска Савеза подигнемо на још виши ниво што је свакако у обостраном интересу – каже Симовић.

- Заједнички задатак нам је развој спорта и спортског туризма у врњачком и краљевачком крају, а осим тога ту су и могућности заједничких акција, манифестрација и пројеката.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)