СВЕ ЈЕ СПРЕМНО: У Новом Саду ће се одржати ММА спектакл (ВИДЕО)

Новости онлине

29. 10. 2020. у 13:32

СВЕ ЈЕ СПРЕМНО: У Новом Саду ће се одржати ММА спектакл (ВИДЕО)

ФОТО: СБЦ

"Српски челик" напада СБЦ појас првака у власништву бугарског нокаутера Канчева.

Остало је десет дана до ММА спектакла који нас очекује у "Српској Атини" у организацији једне одводећих европских организација када су у питању мешовите борилачке вештине -  Сербиан Баттле Цхампионсхип. Под банером СБЦ 7. новембра 2020. у Новом Саду биће одржана29. ММА манифестација, која ће нам овај пут у главној борби вечери донети окршајза СБЦ шампионски појас у велтер категорији и у коме ће „српски челик“ напасти појас у власништву бугарског нокаутера.

У посластици вечери судариће се шампион из Бугарске Владислав Канчев који кроз победу на 29. СБЦ Ревенге шампионат јури улазак на врата највећих светских турнира, док је изазивачу, најуспешнијем српском борцу, бившем УФЦ и ПФЛ ратнику, Бојану Величковићу, победа у родномграду прилика за повратак у саму светску елиту.

СБЦ Ревенге обрадоваће нас још једном спортском борилачком приредбом највише класе, коју ће гледаоци, због тренутне ситуације имати прилику да испрате путем интернет и ТВ преноса. Љубитељи ММА спорта и СБЦ Ревенге манифестација, имаће прилику да виде и наступ легендарног олимпијског џудо шампиона, такође и СБЦ шампиона у тешкој категорији, јапанског борца са хрватском адресом, Сатошија Ишија, који се поново враћа у СБЦ, овог пута против младог надолазећег београдског ратника Марка Петковића,који је највећу прилику досадашње каријере оберучке прихватио.

Доказано име интернационалне сцене, најбољи српски борац лаке категорије, Слободан Максимовић из Београда, познат икао "српски Џејсон Стејтам", враћа се у СБЦ борилиште, овог пута против опасног борца из Бразила, бившег Беллатор борца који одавно чека свој СБЦ деби, Серђија Бананеире. Непоражени српски борац, члан београдске Сецутор академије, Стефан Негуцић, жели да настави свој победнички низ и истакне се на међународној сцени великом победом у свом СБЦдебију, и то против опасног имена из Бразила, професионалца светског реномеа, Џиана "Питбула" Сикуеире.

Наступи младих бораца из Фамилy Фигхт Теам-а Јована Зделара, којижели да настави беспрекоран победнички низ и младог Николе Егића од којег сеочекују највећи светски успеси подгрејаће атмосферу вечери. Велика борба очекује се и у судару бившег СБЦ шампиона Немање "Следгехаммер" Ковача, који ће одмерити снаге са опасним хрватским борцем Иваном Владимиром. Нокаутер из Суботице, једно од најпознатијих имена домаће борилачке сцене, Немања Уверић чека име противника у коме ћејурити четврту узастопну победу. Уверић је 7. новембра требао да се бори против нигеријског ударача који живи и тренира у Лондону Пелуа Адетоле, али је из оправданих разлога морао да откаже учешће на СБЦ 29 Ревенге.  

Организатори су нам још једном припремили несвакидашњи спортски догађај достојан највећих планетарних борилачких манифестација – престижно борилиште које онима који су тек ушлиу ММА воде омогућава пробијање на све јачој интернационалној сцени, а доказаним светским именима повратак на стазе славе и највеће светске позорнице. Млади борци имаће прилику да пођу стопама Бојана Михајловића, Стефана Секулића, Душка Тодоровића, Мишела Переире и других који су из СБЦ октагона отишли у најјачу светску ММА организацију УФЦ!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)