ОБЕЋАНО У КАМПАЊИ, ПА ИСПУЊЕНО: Крушевац добио још једно место за врхунски спорт и рекреацију

Новости онлине

20. 09. 2020. у 16:00

МИНИСТАР омладине и спорта Вања Удовичић данас је у Крушевцу отворио још један спортски терен који ће допринети даљем несметаном развоју спорта у овом граду.

ОБЕЋАНО У КАМПАЊИ, ПА ИСПУЊЕНО: Крушевац добио још једно место за врхунски спорт и рекреацију

ФОТО: Министарство спорта

- Резултат посвећености нашем циљу да омогућимо што већем броју спортиста да имају најбоље услове за тренинг и такмичења, али и да створимо услове да се што више људи, посебно деце, бесплатно баве спортом, је то да је у Крушевцу у протеклих неколико година отворено више мултифункционалних игралишта и теретана на отвореном - рекао је Удовичић.

ФОТО: Министарство спорта

Како је министар навео, оваква спортска здања су један од предуслова за развој врхунског спорта, али и за рекреацију грађана свих узраста.

- Поред тога што Крушевац на Багдали сада добија и овај сјајан спортски терен, сигуран сам да смо данас овом трим стазом добили и још једно место за све Крушевљане који знају да је физичка активност предуслов здравља сваког од нас - истакао је министар Вања Удовичић.

ФОТО: Министарство спорта

Отварању најмодернијег спортског терена и трим стазе присуствовао је и директор Безбедносно-информативне агенције Братислав Гашић.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

(Пинк.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)