ПОЗНАТИ РУКОМЕТАШ КУКА ЗБОГ МИЛОВОГ ПАДА! Мрваљевић изградио каријеру у Србији, а сада му сметају тробојке!

Новости онлине

04. 09. 2020. у 10:56

ДРАШКО Мрваљевић, директор рукометне репрезентације Црне Горе дао је скандалозну изјаву након пада Ђукановићевог ДПС-а, у којој ламентира над почетком краја Миловог режима, али се и гади "четничких и србијанских" застава.

ПОЗНАТИ РУКОМЕТАШ КУКА ЗБОГ МИЛОВОГ ПАДА! Мрваљевић изградио каријеру у Србији, а сада му сметају тробојке!

Фото: Н. Параушић

- Идеја за коју сам живео и за коју бих сутра погинуо нестаје у маси туђих и нама страних застава и усклика. Момци, све оно за што смо живели, радили и сањали и идеју која је мени, а сигуран сам и вама, била нешто најсветије - јуче смо предали онима против којих смо се највише борили и од којих смо се највише плашили - рекао је бивши рукометаш који је целу каријеру изградио у Србији играјући за Синтелон из Бачке Паланке.

- Не могу да вам опишем стање и немоћ коју осећам као Црногорац, човек који воли своју земљу док гледам како нестаје нешто мени најсветије што постоји - рекао је Мрваљевић, и нагласио да ово више није његова Црна Гора, и да "само чека моменат кад ће тријумфално да ушетају у манастир и дефинитивно прогласе победу њихове идеје и нестанак нечега што смо послије сто година успели да повратимо".

- Браћо Црногорци, волио бих да грешим и у сузама се искрено надам, али оно што видим је нешто што ја не познајем и никад нећу моћи да прихватим и да живим са тим. Да ме неко погрешно не схвати, не ради се о ДПС-у, Милу, ради се о маси људи са четничким и србијанским заставама свуда по Црној Гори, нема "крсташа", нема наше заставе, нема "гаетуше". 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (17)