ПОРУКА ИЗ ЗВЕЗДЕ: Траже од Надзорног одбора да изврши контролу законитости одлуке да се Банату додели титула

Танјуг

23. 07. 2020. у 15:45

ПОРУКА ИЗ ЗВЕЗДЕ: Траже од Надзорног одбора да изврши контролу законитости одлуке да се Банату додели титула

Фото: Н. Скендерија

СТОНОТЕНИСКИ клуб Црвена звезфа затражио је од Надзорног одбора Стонотениског савеза Србије (СТСС) да изврши контролу законитости одлуке да се Банату додели шампионска титула.

- Након отказаног финалног меча плеј-офа између Баната из Зрењанина и Црвене звезде од стране Стонотениског савеза Србије и одлуке након тога да СТК Банат из Зрењанина буде проглашен прваком државе, Црвена звезда је упутила захтев Надзорном одбору СТСС да изврши контролу законитости одлуке Извршног одбора донете на електронској седници 1. јула а достављене 10. јула", наводи се из Звезде.

Како се наводи, у извештају Надзорног одбора установљено је да је мејл од стране канцеларије Стонотениског савеза Србије са предлозима и питањима упућеним члановима Извршног одбора на изјашњење за електронску седницу послат 2. јула у 11,37 часова, а електронска седница је одржана 1. јула како стоји у одлуци СТСС.

Такође, да су четири члана Извршног одбора гласала истог дана када је и послат мејл од стране канцеларије СТШ, дакле 2. јула и то: 4 гласа ЗА, 1 глас ПРОТИВ и 1 глас УЗДРЖАН, а да су два члана Извршног одбора гласала 10. јула, значи тек након осам дана од гласања наведених шест чланова Извршног одбора.

- У закључку стоји да је једногласан став Надзорног одбора да одлуку о прваку државе није могао да донесе Извршни одбор већ је то требало да учини Такмичарска комисија", поручују из Звезде.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)