"Свеци" ове године не блистају!

М.М.

01. 10. 2022. у 10:29

РУКОМЕТАШИ ПСЖ-а дочекаће Кретеј у четвртом колу француског првенства.

Свеци ове године не блистају!

Фото: EPA-EFE/SANDOR UJVARI

"Свеци" ове године не играју рукомет какав се од њих очекује. У прошлом колу су забележили неочекивани пораз од Тулуза, међутим, пар дана касније у Лиги шампиона су направили изненађење савладавши немачког шампиона Мгдебург на гостујућем терену.

Са друге стране њихов данашњи противник је у досадашња три кола забележио једну победу уз пораза.

Ови ривали су се састали прошле године у последњем колу и тада је клуб из Париза рутински славио (38-33).

Наша процена је да ће граница голова бити пребачена.

НАШ ТИП: +64,5 (квота 1,68)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ХРВАТСКА ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Здравко Мамић одушевљен Србима: Они су друга димензија, да их имамо у екипи - били бисмо у финалу!

ХРВАТСКА ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Здравко Мамић одушевљен Србима: "Они су друга димензија, да их имамо у екипи - били бисмо у финалу!"

ХРВАТСКА и Бразил играју у четвртфиналу Светског првенства у фудбалу, а уочи те утакмице хрватска јавност са пажњом је пратила шта је о учинку који је Србија имала у Катару говорио Здравко Мамић.

08. 12. 2022. у 16:56

МНОГИ ЋЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ: Како се Његош заправо звао? Ословљавали су га са Петар и Раде, али је његово крштено име било другачије

МНОГИ ЋЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ: Како се Његош заправо звао? Ословљавали су га са Петар и Раде, али је његово крштено име било другачије

ВЛАДИКА ПЕТАР II Петровић Његош био је и остао упамћен као врло харизматична личност, маркантни владар, али и дубоко просветљена мисаона фигура о чему сведоче његова знаменита књижевна дела. Иако су у усменој традицији и писаној историји његов лик и дело опште познати, неки битни детаљи из његовог живота слабо су познати.

08. 12. 2022. у 18:51

Коментари (0)

УНИЦРЕДИТ ПОДРШКА МАЛИМ ПРЕДУЗЕТНИЦИМА: Бизнис клијентима УниЦредит Банке Србија омогућен Тап он Пхоне - терминал на мобилном телефону