"СВАКА ТИ ЧАСТ, МАЈСТОРЕ!" Удовичић честитао Петру Миленковићу: Показао си снагу и жељу, довео си Србију на европски трон

Новости онлине

27. 09. 2022. у 17:07

СРПСКИ спортиста Петар Миленковић постао је Европски шампион у пара пауерлифтингу, а честитка за велики успех је стигла од Министра омладине и спорта Вање Удовичића.

СВАКА ТИ ЧАСТ, МАЈСТОРЕ! Удовичић честитао Петру Миленковићу: Показао си снагу и жељу, довео си Србију на европски трон

ФОТО: МОС

Није могао Удовичић да сакрије одушевљење после великог успеха.

- Свака ти част, мајсторе, показао си невероватну истрајност, снагу и жељу и тиме поново довео Србију на европски трон! Честитке теби, твом стручном штабу и Параолимпијском комитету Србије! - написано је на Инстаграм налогу Министарства омладине и спорта.

 

БОНУС ВИДЕО: Кад химна Србије, "Боже правде", загрми у Русији...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ХРВАТСКА ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Здравко Мамић одушевљен Србима: Они су друга димензија, да их имамо у екипи - били бисмо у финалу!

ХРВАТСКА ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Здравко Мамић одушевљен Србима: "Они су друга димензија, да их имамо у екипи - били бисмо у финалу!"

ХРВАТСКА и Бразил играју у четвртфиналу Светског првенства у фудбалу, а уочи те утакмице хрватска јавност са пажњом је пратила шта је о учинку који је Србија имала у Катару говорио Здравко Мамић.

08. 12. 2022. у 16:56

МНОГИ ЋЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ: Како се Његош заправо звао? Ословљавали су га са Петар и Раде, али је његово крштено име било другачије

МНОГИ ЋЕ СЕ ИЗНЕНАДИТИ: Како се Његош заправо звао? Ословљавали су га са Петар и Раде, али је његово крштено име било другачије

ВЛАДИКА ПЕТАР II Петровић Његош био је и остао упамћен као врло харизматична личност, маркантни владар, али и дубоко просветљена мисаона фигура о чему сведоче његова знаменита књижевна дела. Иако су у усменој традицији и писаној историји његов лик и дело опште познати, неки битни детаљи из његовог живота слабо су познати.

08. 12. 2022. у 18:51

Коментари (0)

РОДИЛА МУ ДВА СИНА: Овај спортиста је бивши Лидијин муж