"ЈУТЈУБЕР" ПРОЗИВА ФЈУРИЈА ДА ЖЕЛИ ОДЛОЖИТИ МЕЧ: Боксер љутито поручио - "Борба ће се одржати"

Novosti online

24. 06. 2022. у 23:10

ПРИЛИЧНО дуго најпознатији "јутјубер" у свету бокса Џејк Пол покушава уговорити меч против Томија Фјурија, брата боксерског шампиона у тешкој категорији Тајсона Фјурија. 23-годишњи Томи професионални је боксер, а уписао је осам победа у исто толико наступа.

ЈУТЈУБЕР ПРОЗИВА ФЈУРИЈА ДА ЖЕЛИ ОДЛОЖИТИ МЕЧ: Боксер љутито поручио - Борба ће се одржати

Фото АП

Фјури и Пол требали су се обрачунати 18. децембра прошле године, али Фјури је десетак дана уочи борбе отказао наступ због повреде ребра и бактеријске инфекције.


Тада је Тајрон Вудли, ММА звезда, ускочио као замена, а амерички јутјубер га је нокаутираоу шестој рунди. Пол је након тога узео краћу паузу од бокса, а спреман је да се вратит у ринг 6. августа. Фјури ће добити нову прилику за и меч против њега, али Џејк тврди како је тај меч поновно неизвестан.

- Томи Фјури, отказао си меч прошле године. Након тога си пристао да поновно уговоримо меч, али твој отац сада ти покушава отказати меч. Дали смо ти све што си тражио. Хонорар од два милиона долара и ВАДА тестирање (контрола против допинга). Имаш 24 часа да средиш ово или ти никада више нећу дати прилику - написао је Пол на свом "твитер" налогу, а објавио је и видео везан за ту тему.

Пол је додао како је Фјури већ одрадио један меч у САД, а тада није имао поред ринга свог оца или брата Тајсона као подршку. Пол не разуме зашто је Фјури толико уплашен, иако константно истиче како ће лакоћом побиједити "јутјубера".

 

Чини се да је Пол својим објавама на друштвеним мрежама наљутио боксера који је убрзо одговорио.

- Борба ће се одржати 6. августа. Заборави на тимове или било каква друга срања. Не треба ми нико да ми помогне како би тебе послао на под. О да, хвала што си напокон пристао на допинг тестирање. Пристао си тек кад си схватио да је борба под знаком питања. Ко ту коме треба - одговорио је Фјури.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СРБИНА ЗАБОЛЕО ЗУБ У ГРЧКОЈ, ОТИШАО КОД ЛЕКАРА И ВИДЕО РАЧУН: Не знам шта ме је снашло - несвакидашња ситуација на летовалишту