ПОЧИЊЕ НОВА ОДБОЈКАШКА ЕРА: Репрезентативке Србије предвођене италијанским стручњаком крећу путем Лиге нација

Novosti online

28. 05. 2022. у 15:45

ЗЛАТНО доба Зорана Терзића који је постао синоним за женску одбојку је и званично завршено. Један нови млади и перспективни стручњак спрема се да испише нове странице овог спорта у Србији.

ПОЧИЊЕ НОВА ОДБОЈКАШКА ЕРА: Репрезентативке Србије предвођене италијанским стручњаком крећу путем Лиге нација

ФОТО: ОСС

Одбојкашице Србије, почињу учешће у новом издању Лиге нација. Оне ће сутра ујутру отпутовати у Анкару, где ће се играти мечеви првог кола. Сантарели ће дебитовати 1. јуна против Белгије, а потом следе мечеви против Тајланда, Бугарске и Холандије.

– Осећам се добро. Почео сам да радим након једне пуне сезоне у Конељану. Дошао сам са пуно енергије за овај национални тим. Одрадили смо неколико тренинга, и атмосфера је веома добра. Морам да разумем девојке, и оне моју визију одбојке. Лига нација је тешко такмичење, са четири меча у пет дана и није једноставно. Ово је први турнир у Анкари. Након повратка, одрадићемо неколико тренинга и мењаћу играчице јер је такмичење дуго. – рекао је Сантарели.

На списку су:

Техничари: Бојана Дрча (Црвена звезда), Слађана Мирковић (Алба Блаж),

Коректори: Ана Бјелица (Валефоља), Јована Зеленовић (Јединство Стара Пазова),

Либера: Теодора Пушић (Дрезднер), Сања Ђурђевић (Уб),

Примачи сервиса: Бранкица Михајловић (без клуба), Катарина Лазовић (Монца), Сара Лозо (Протон), Јована Миросављевић (Железничар Лајковац).

Капитена екипе на овом окупљању биће Ана Бјелица.

БОНУС ВИДЕО: Долазак бронзаних одбојкашица у Београд

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

САЗНАЈЕМО! Вест коју је Вучић заборавио да саопшти: 100.000 људи који су добили ваучере од 5.000, добиће још 10.000 динара