О ПОТЕЗУ РУСА ПРИЧА ЦЕО СВЕТ: Путин ће бити поносан на њега

Новости онлине

06. 03. 2022. у 08:03

ДАНИЛ Медведев је скинуо заставу Русије са друштвених профила, руски бициклисти масовно узимају друга држављанства, превасходно француско.

О ПОТЕЗУ РУСА ПРИЧА ЦЕО СВЕТ: Путин ће бити поносан на њега

Фото: Принтскрин

А један момак је одушевио Владимира Путина и његове присталице. Реч је о гимнастичару Ивану Куљаку (20), који освојио је треће место на Светском првенству у Дохи.

Ипак, није бронза на његовим грудима привукла највише пажње - него симбол који је имао исписан на опреми.

Наиме, Куљак је на грудима имао бело латинично слово "З" које је у претходних десет дана довело до бројних контроверзи. То је знак који је исписан на руским тенковима који су ушли у Украјину.

И док је Рус на подијуму био без заставе или било каквог обележја државе из које долази, којој се у скоро свим спортовима уводе санкције, Куљак је одлучио да "прошверцује" симбол који би могао скупо да га кошта.

Фото: Принтскрин

 

Мистериозна бела ознака "З"

Мистериозна бела ознака "З" примећена је на тенковима Русије, а више је тумачења. Једна каже да то означава "тачку без повратка", друга говори да се Руси називају "Зеро одред", док трећа опет каже да значи "За победу". Која год да је, делује да је добро разуме и поменути гимнастичар.

Оно што је занимљиво је да је Куљак на подијуму био баш поред златног гимнастичара Илијке Ковтуна из Украјине.

Овај потез руског гимнастичара ће се наћи на тапети гимнастичарске федерације и питање је да ли ће медаља остати у његовом власништву, с обзиром колико се води хајка против Русије.

БОНУС ВИДЕО - Подршка гробара фудбалерима Партизана после пораза у дербија

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (6)

РАСКИД ПРЕКО ТЕЛЕФОНА: Бивши дечко Ане Ивановић није поднео што га је оставила