НАЈБОЉИ СУ - "МУСКЕТАРИ": Проглашени најуспешнији спортисти Краљева у 2021. години

Г. ЋИРОВИЋ

18. 01. 2022. у 12:45

У ТРАДИЦИОНАЛНОЈ анкети Спортског савеза Краљева, за најбољу екипу града на Ибру у протеклој години проглашен је Одбојкашки клуб „Рибница“. Популарни „мускетари“ освојили су национални Куп и тако овај пехар вратили у град на Ибру после више од четири деценије.

НАЈБОЉИ СУ - МУСКЕТАРИ: Проглашени најуспешнији спортисти Краљева у 2021. години

ОСС

Признање најбољег спортисте у прошлој години припало је капитену „Рибнице“ Ивану Тодоровићу, док је бициклисткиња „Металца“ Јелена Ерић проглашена за најбољу спортисткињу.

У јуниорској конкуренцији најбољи је млади боксер Урош Чингелић, код кадета кајакаш „Ибра“ Вук Базић, његова клупска другарица Ања Богдановић и рукометашица „Металца“ Дуња Радевић, а међу пионирима Ирина Јовановић, бициклисткиња „Металца“, и Игњат Ђоковић, кајакаш „Студенице“.

Најбољи тренер је Милош Симојловић, шеф стручног штаба „Рибнице“, а најуспешнији спортски радник Рајко Чубрић из Бициклистичког клуба „Металац“.

На пригодној свечаности специјална признања за допринос развоју спорта биће додељена Дејану Јаблановићу, Петру Поповићу, кошаркашици Невени Јовановић и одбојкашици Мини Поповић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)