ЈОВАНА ПРЕКОВИЋ ПОТВРДИЛА ПРЕДСЕДНИКОВЕ РЕЧИ: Ми спортисти никада нисмо имали подршку као што је имамо откад земљу води Вучић

Новости онлине

08. 12. 2021. у 20:00

НАЈБОЉА каратисткиња на планети, Јована Прековић, огласила се на друштвеним мрежама након што ју је, говорећи о недавним протестима, поменуо председник Републике Србије Александар Вучић.

ЈОВАНА ПРЕКОВИЋ ПОТВРДИЛА ПРЕДСЕДНИКОВЕ РЕЧИ: Ми спортисти никада нисмо имали подршку као што је имамо откад земљу води Вучић

FOTO: M. Vukadinović

Он је истакао да је Јованина објава са фотографијом са протеста одраз њене искрене жеље да се живи у здравој средини, а не политичко сврставање на неку од страна, а она је потом потврдила председникове речи.

- Тачно је да ништа што сам рекла, написала или урадила није имало политички контекст. Ни најмање осуду државе, јер истина је да нико никада није имао подршку државе од спортиста као што је ми имамо: апсолутно, безрезервно и безусловно, поручила је наша каратисткиња на Инстаграму.

Објава на Инстаграму Јоване Прековић

Подсетимо, у 2021. години Јована Прековић је ушла у историју каратеа као прва такмичарка  у историји која је освојила "календарски слем".

Тачније, она је ове године објединила титуле олимпијског, европског и светског првака.

Бонус видео: Како је Јокић постао најбољи кошаркаш када се томе ама баш нико није надао?

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)