САВИЋ БЕСАН: Отказао тренинг ватерполиста

Новости онлине

06. 12. 2021. у 14:19

ПРИПРЕМЕ репрезентативних кандидата јуче на базену „25. мај Милан Гале Мушкатировић“ нису почеле на најбољи могући начин.

САВИЋ БЕСАН: Отказао тренинг ватерполиста

FOTO: N. Paraušić

Хладна вода у балону натерала је селектора Дејана Савића да прекине тренинг и да вечерњи закаже у нади да ће се одржати у затвореном базену, где је температура воде боља.

Одавно није био тако љут селектор. Револтирано је коментарисао:

- Не могу да верујем шта се догађа. Одавно је познат план активности, требало је да добијемо услове за нормалан рад. Сачекала нас је хладна вода, одржавање тренинга је било тешко могуће. Не желим да се ико разболи због тога, зато сам и донео одлуку да се први скуп у пуном обиму не одржи. Веровао сам да ће на време све бити обезбеђено, али од тога ништа није било.

Са друге стране, чули смо да је савез на време обезбедио потребне енергенте, али да су их у управи објекта искористили пре времена и да због тога већ неколико дана балон кубури са хладном водом.

Припреме ће бити завршене данас, али остаје горак укус лошег почетка новог олимпијског циклуса.

Иначе кандидатима за репрезентацију је Савић представио нове сараднике - тренере Владу Марковића, Миливоја Допсаја, Милоша Остојића и из старе гарнитуре др Николу Репца. У свом маниру, у споју шале и збиље, играчима је наговештено шта их чека.

Дејан Савић је упутио позив на 28 адреса: Димитрије Ристичевић (Партизан), Лазар Добожанов (Раднички)  Владимир Мишовић (Црвена звезда), Радослав Филиповић (Шабац), Милан Булајић (Партизан), Немања Вицо (Партизан), Петар Великић (Партизан), Небојша Тохољ (Раднички), Петар Митровић (НБГ Вукови), Бојан Гавриловић (Раднички), Богдан Брешћански (Војводина),Радомир Драшовић (Нови Београд), Лука Пљеванчић (Раднички), Вук Милојевић (Црвена звезда), Петар Јакшић (Партизан), Зоран Божовић (Партизан), Гаврил Суботић (Црвена звезда), Марко Радуловић (Раднички), Огњен Стојановић (Шабац), Василије Мартиновић (Нови Београд), Марко Димитријевић (Партизан), Александар Ковачевић (Валис), Виктор Рашовић (Нови Београд), Ђорђе Вучинић (Нови Београд), Никола Лукић (Раднички), Никола Којић (Партизан), Виктор Урошевић (НБГ Вукови) и Марко Радовић (Црвена звезда).

(Спортски журнал)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)