ДОЧЕК ЗА СВЕТСКЕ ШАМПИОНКЕ: Вршачка школа и матични клуб поносни на златне стонотенисерке

Ј. Ј. БАЉАК

21. 09. 2021. у 19:50

ГРАД Вршац и Стонотениски клуб „Јединство“ из села Влајковац приредили су свечани дочек за златне стонотенисерке са Светског школског првенства, које је ове године одржано у Београду.

ДОЧЕК ЗА СВЕТСКЕ ШАМПИОНКЕ: Вршачка школа и матични клуб поносни на златне стонотенисерке

ФОТО: Град Вршац

Млада Влајковчанка Романа Путник, чланица „Јединства“, је заједно са својом школском другарицом из ОШ „Олга Петров Радишић“ из Вршца Теодором Гојков и Саром Радак из Челарева била део женске стонотениске селекције, која је убедљивим победама освојила златну медаљу на овој незваничној школској Олимпијади.

Најпре су без изгубљеног сета савладале Бугарску са 7:0, а у финалу и Уједињене Арапске Емирате са 5:2.

-Овај успех је још један доказ да је локална самоуправа урадила праву ствар што је подржала СК „Јединство“, тако што смо клубу обезбедили простор за тренинг и набавили нову опрему. Наставићемо да радимо на развоју спорта и спортске инфраструктуре у свим селима, како би и тамошња деца и млади имали исте услове за бављење спортом – рекао је Славиша Максимовић, члан Градског већа за рурални развој.

Претходно је златне девојке и њиховог тренера, професора физичког васпитања Ненада Маринковића, дочекао и колектив ОШ „Олга Петров Радишић“, у чије име су и наступале на овом такмичењу.

БОНУС ВИДЕО - РАТ НАВИЈАЧА

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)