ПАТРИОТСКИ ТИКЕТ: Ево које квоте су "сигурица" на Олимпијским играма!

ПРОМО

27. 07. 2021. у 12:03

Одиграјте и ви патриотски тикет

ПАТРИОТСКИ ТИКЕТ: Ево које квоте су сигурица на Олимпијским играма!

Промо

Две медаље су већ освојене, али Србија на Олимпијским играма има још много адута!

Не смемо заборавити Новака Ђоковића, Ивану Шпановић, одбојкашице, кошаркашице, баскеташе и бројне деруге представнике које ће дати све од себе да нас поново обрадују и дају разлога за понос.

Као што вероватно знате, компанија Меридиан решила је да сваку освојену медаљу у Токију награди са 100.000 ДИНАРА које ће донирати у хуманитарне сврхе и зато - СВАКА ЈЕ ЗЛАТНА, а ми навијамо да их буде још више.

А, у читаву акцију можеш да се укључиш и ти! Како? За почетак, региструј се на меридианбет.рс сајту, преузми ПОКЛОН ТИКЕТ ОД 500 РСД и реци нам ко су твоји фаворити за медаљу!

Па, ко то поред Тијане Богдановић, Дамира Микеца и Милице Мандић још може да нас обрадује?

Баскеташи Србије отпутовали су у Токио као главни фаворити за освајање златне медаље и за сада им на том путу иде одлично. Још увек не знају за пораз, па нека тако и остане. А, ако верујете у Душана Домовића Булута и екипу, чека вас квота 2.41 да освајају злато!

Њима ће се, надамо се, придружити и златни ватерполисти, за које вас чека квота 3.60 да ће одбранити злато на Олимпијским играма!

Не смемо заборавити ни одбојкашице, квота за злато је 5.00, и наравно - један једини Новак Ђоковић - који је кренуо свој поход ка злату!

Квота да ће Новак освојити Олимпијске игре је 1.60, па ако верујете у њега - знате шта вам је чинити.

Сви они су већ почели своја такмичења и за сад им добро иде, али нема сумње да многи једва чекају да се у Токију појави и Ивана Шпановић! После бронзане медаље из Рија, Шпановићева је сада зацртала још виши циљ – односно злато.

Наравно, неће јој бити нимало лако, мучила је муке са повредама ове сезоне, али да је спремна – спремна је гладна новх победа и медаља! Ако верујете у нашу краљицу, у Меридиану вас чека квота 10.42.

Осим тога, имамо још један савет за идеалан патриотски тикет - искористите БОНУС НА ПАРОВЕ КОЈИ ИЗНОСИ И ДО 2000%!

Све то је гаранција да сте апсолутни добитници!

Не пропуситите и срећно!

*Напомена: квоте су подложне променама

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)