ЛУЧИЋ ОБЛАЧИ ДРЕС ПАРТИЗАНА: Истина или трач? Ево шта каже члан идеалне петорке Евролиге

Новости онлине

18. 05. 2021. у 09:59

КРЕНУЛО је са лицитирањем имена који би могли да дођу у Хумску. Иако Партизан још увек није изашао ни са именом главног тренера кошаркашког клуба за наредну сезону медији сваког дана некоме обуку црно-бели дрес.

ЛУЧИЋ ОБЛАЧИ ДРЕС ПАРТИЗАНА: Истина или трач? Ево шта каже члан идеалне петорке Евролиге

ФОТО: ЕПА

Владимир Лучић и Драган Милосављевић у Партизану! И још понеко, али навијачким круговима – уз помоћ појединих медија – струјала је ова гласина претходних лета.

Уствари, да ли су то биле само гласнине?

- Што се мене тиче - апсолутно. Није постојала било каква опција да се вратим у Партизан. Био сам у клубу од младог тима, до капитена. После пет година дошло је време да одем. Иако бих волео да се вратим и завршим каријеру у мом клубу, јер би то била лепа прича, није реално. Вратити се у Партизан чисто да бих био ту - нема смисла. Црно-бели заслужују играче 100 одсто спремне да помогну клубу – недвосмислен је Лучић одбацио могућност да се врати у Партизан у разговору за “Спортски журнал”.

Члан идеалне петорке Евролиге прати Партизан.

- Криво ми је због свега кроз шта су прошли. Имам осећај да се сада подижу, да Аца Матовић ради добар посао. Суперлига ће за њих бити тешка после толиког периода без такмичарске утакмице. Плус, иду на Мегу која има добар тим, талентоване клинце и Гагија (Милосављевића) који већ показује да може да помогне. Биће узбудљив плеј-оф.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)