КОЛИКО КОШТА КИЛОГРАМ ЈОКИЋА? Шпанска "Марка" анализирала однос цене и учинка српског кошаркаша и Рудија Гобера

Novosti online

30. 04. 2021. у 19:38

ДА Никола Јокић незадрживо јури ка признању МВП играча најјаче кошаркашке лиге на свету не мисле само Срби него и велики број стручњака с обе стране Атлантика.

КОЛИКО КОШТА КИЛОГРАМ ЈОКИЋА? Шпанска Марка анализирала однос цене и учинка српског кошаркаша и Рудија Гобера

ФОТО: АП

Сада се у анализу укључила и шпанска Марка и пореди Џокера са Рудијем Гобером који је недавно потписао нови уговор са Јутом вредан невероватних 205 милиона долара.

"Ако Француз заслужује толико, каква понуда чека Србина приликом следећег потписивања? Колико такав играч сада вреди на тржишту?", питају се Шпанци у тексту под насловом "Колико кошта килограм Јокића ако Гобер вреди 200.000.000 долара?". 

У тексту се наводи да је Јокић први фаворит да преузме МВП титулу од Јаниса Адетокумба, што не чуди с обзиром на његову сезону. 

"Србин успева да држи Денвер у борби за треће место за Западу, а још је побољшао своју игру откако се повредио Џамал Мареј. Српски центар је још једном био главни у победи свог тима. Ушао је у лигу 2015. године и има најбољу сезону у каријери са 26,3 поена, 10,9 скокова и 8,7 асисстенција", додаје Марка. 

Јокић има уговор који важи још две године, а по коме треба да заради 65 милиона зелених новчаница. У директним окршајима ове сезоне показао је да му Гобер није раван, разумно је очекивати да ће се то одразити и на следећи уговор српског центра.

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)