ЏАЈА И ПИЖОН НА САВИЋЕВОЈ ПРОМОЦИЈИ: Дипломатски одговор новог директора Партизана на шкакљиво питање о Звезди

Novosti online

16. 03. 2021. у 12:57

ЗОРАН Савић је и званично представљен као нови спортски директор Партизана, а том приликом је говорио о разним темама.

ЏАЈА И ПИЖОН НА САВИЋЕВОЈ ПРОМОЦИЈИ: Дипломатски одговор новог директора Партизана на шкакљиво питање о Звезди

ФОТО: ТВ Партизан Принтскрин

Једно од њих било је неизбежно - на друштвеним мрежама појавио се снимак када је својевремено открио да је навијач фудбалског клуба Црвена звезда.

- Ја живим 30 година у иностранству. Играо сам у Барселони, потом у Реалу, потом сам се вратио у Барселону. Био сам играч у једном клубу, прешао директно у редове највећег ривала, па се вратио у претходни као функционер. Нико ми никада није поставио проблем због тога где сам био и ко сам ја. Увек су ме поштовали и увек сам ја све поштовао. Навијачи су ме дочекали у Болоњи, када сам дошао у Фортитудо, као бивши играч Виртуса "Зоран ради за нас, не игра за нас". Пре дербија са Виртусом, навијачи су желели да причају са мном. Борио сам се за Фортитудо, као што сам се борио за сваки свој тим и клуб.

- Не постоји Херцеговац, па тако и у мојој породици, који није навијао за Вележ, али ја сам у прошлости волео Џају, Пижона, а то не значи ништа са мојом позицијом у Партизану данас. Својевремено сам био ближи Партизану него Црвеној звезди, када сам отишао из Југопластике, мало је фалило да дођем у Партизан, отишао сам у Реал. Отишао сам због политике из своје земље. Имам своје кодексе и не мешам се у политику. Моји бројни пријатељи припадају породици Партизана - фамилија Радомира Антића, Жељка Обрадовића, имам Локија, Мачвана, нико ми никад није рекао ниједну ружну реч за Партизан. Никада нисам размишљао о повратку до сада. Партизан има моју сву посвећеност и не желим да имам било какве проблеме ни са навијачима Партизана ни са навијачима Црвене звезде - закључио је ову тему Зоран Савић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)