ЈОВАНОВИЋ: Куп Кораћа важан, даћемо све од себе

Novosti online

10. 02. 2021. у 15:22

ТРЕНЕР Меге Владимир Јовановић, пред почетак завршног турнира Купа Радивоја Кораћа, истакао је да ће његова екипа дати све од себе како би на овом такмичењу била што боља.

ЈОВАНОВИЋ: Куп Кораћа важан, даћемо све од себе

ФОТО: КК Мега Соццербет/Ивица Веселинов

Мега сутра од 15 сати у четвртфиналу Купа игра против земунске Младости у малој дворани Спенса у Новом Саду.

- Ради се о једном веома важном такмичењу у коме се играју максимално три утакмице до трофеја. Неки сматрају да је због тога најлакше, ја не делим то мишљење јер је то систем у коме после сваке утакмице може да се иде даље или се вратиш кући. Свако од учесника Купа, без обзира на ниво такмичења у коме учествује, гаји своје амбиције. Због оваквог система сваки учесник има своју шансу да заврши у финалу или чак освоји трофеј. Ми имамо своје амбиције, покушаћемо у свакој утакмици која је испред нас од почетка будемо максимално концентрисани и фокусирани. Желимо да дамо све од себе да на овом такмичењу будемо што бољи - рекао је Јовановић за клупски сајт.

Мега ће на финалном турниру играти са 14 играча: Никола Мишковић, Дејшон Смит, Филип Петрушев, Миленко Тепић, Стефан Момиров, Марко Симоновић, Михаило Јовичић, Лука Церовина, Карло Матковић, Малколм Казалон, Александар Ланговић, међу којима су и тројица јуниора Никола Јовић, Никола Ђапа и Данило Лабовић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)