МИЛОЈЕВИЋ ОТКРИО КОЛИКО ВОЛИ ЦРНО-БЕЛЕ: Звезда ми је нудила више пара од Партизана, Мишко је рекао да нисам нормалан

Новости онлине

20. 10. 2020. у 08:19

МИЛОЈЕВИЋ ОТКРИО КОЛИКО ВОЛИ ЦРНО-БЕЛЕ: Звезда ми је нудила више пара од Партизана, Мишко је рекао да нисам нормалан

Фото: Н.Параушић

Дејан Милојевић (43) био је један од најбољих српских крилних центара у историји и оставио је дубок траг у свим клубовима у којима је играо.

А у Партизану је од 2004. до 2006. освајао титуле, играо Евролигу и постао један од љубимаца навијача.

У разговору за YоуТубе канал "Балкан инфо", он је описао како је у великом трансферу 2004. после четири године напустио Будућност и као МВП АБА лиге прешао у Партизан упркос већим понудама Црвене звезде и још неколико клубова.

- Имао сам разне понуде, али одабрао сам Партизан због тога ко је и шта је и због тога што сам хтео да радим са Душком Вујошевићем", рекао је Милојевић и наставио.

- Звезда ме је звала у том тренутку и давала ми је 30 одсто више пара. Ионако ми је смешно када причају 'увек сте имали више лове него Звезда', ево ја вам кажем да када сам дошао у Партизан имао сам 30 одсто већу понуду од Звезде", додао је он.

А онда је и открио због чега је изабрао Партизан.

- Дошао сам због свега, и Дулета и Евролиге и Партизана...".

Милојевић је на столу имао и дупло већу понуду од Динамо Москве.

- У том тренутку ме зове Динамо Москва, један од најбољих клубова у Европи и нуди ми буквално дупло више пара. Мишко ми је рекао 'ти ниси нормалан', али рекао сам им 'не, хоћу овамо'. Такав сам, шта да радим. Не да се нисам покајао, већ сам уживао", рекао је Милојевић, који је претходних осам година био тренер Меге.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)