НОВА ОБЈАВА ОЏОВЕ ДЕВОЈКЕ: Склоните се од мене, поменула Мајклову маму и бившу девојку Дениз

Новости онлине

09. 08. 2020. у 09:37

НОВА ОБЈАВА ОЏОВЕ ДЕВОЈКЕ: Склоните се од мене, поменула Мајклову маму и бившу девојку Дениз

Фото: Инстаграм

СМРТ Мајкла Оџа потресла је целу Србију. Доста прашине се подигло и око његове девојке Лане.

Српкиња се огласила после смрти кошаркаша и објавила да је она његова девојка, а не извесна Дениз. Стизали су егативни коментари на рачун Лане, па је одлучила да стави тачкуу на све спекулације.

- Овим путем желим да изјавим то да, људи који су о њему знали само то да се звао Мајкл Оџо, нека се склоне од мене. Сад одједном, сви знате све. Ми шта смо имали, имали смо. Прелепе тренутке и моменте који се више неће вратити, али у срцу остају. Јесте, имао је девојку у Америци, са којом је раскинуо, пре него што је упознао мене - написала је она. 

Наставила је у истом ритму.

- Тиме што говорите да сам му ја била шема са стране, блатите њега. Мени није стало до вашег мишљења, јер знам шта сам му била, и шта је он мени био. Ја имам права да поставим слике и снимке које смо ми заједно створили, као најлепше успомене икад. А ви, ако имате имало достојанства, испоштујте и Дениз и мене, и немојте правити проблем тамо где га нема. Он је јако чувао свој приватни живот за себе и ко је требало да зна за мене, знао је... Моја и његова мајка. Сви остали сте небитни онолико колико себи дајете за право - написала је ова девојка.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)