ПОТРЕСНИ ДЕТАЉИ ОДЛАСКА ДОБРОГ ЏИНА: Пријатељи покушавали да позову Оџа! Телефон је дуго звонио и звонио, а њега није било...

Novosti online

07. 08. 2020. у 15:08

ПОТРЕСНИ ДЕТАЉИ ОДЛАСКА ДОБРОГ ЏИНА: Пријатељи покушавали да позову Оџа! Телефон је дуго звонио и звонио, а њега није било...

Foto: Nebojša Paraušić

БИВШИ кошаркаш Црвене звезде Мајкл Оџо преминуо је у Београду у 27. години живота.

Оџо је ишао на самосталне тренинге у српској престоници, а како незванично сазнајемо, све се десило на стадиону Партизана.

Током тренинга је колабирао, највероватније је доживео срчани удар, а екипа хитне помоћи која је брзо стигла на лице места није успела да га реанимира,покушавали су пола часа, али нису успели.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mo ṣọpẹ́ tèmi Olúwa

Објава коју дели Michael Ojo .O (@lokoibadan) дана 28. Апр 2019. у 7:23 PDT

Оџо код себе није имао никаква лична документа већ само мобилни телефон на који су многи покушавали безуспешно да га добију.

- Телефон је дуго звонио и звонио, али он се није јављао - испричао је извор.

Оџо није тренирао са доскорашњим саиграчима из Црвене звезде, већ је после раскида уговора остао у Београду јер није могао да напусти Србију због актуелне ситауције око коронавируса.

АЛО.РС

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

RIP

07.08.2020. 17:04

"Има нека моћ у добрим људима, они су јаки и после смрти. Догађа се да и даље живе, по својим делима и речима, а највише по доброти срца." Почивај у миру вечити ривалу.