ПИ ЏЕЈ ТАКЕР ЈЕ У ОРЛАНДО ПОНЕО 60 ПАРИ ПАТИКА, а код куће их има 4.000 (ВИДЕО)

Новости онлине

16. 07. 2020. у 09:56

ПИ ЏЕЈ ТАКЕР ЈЕ У ОРЛАНДО ПОНЕО 60 ПАРИ ПАТИКА, а код куће их има  4.000 (ВИДЕО)

Пи Џеј Такер фото: ЕПА

ВИРУС корона окупио је кошаркаше из НБА лиге на једно место, па су тако откривене и разне појединости о њима.

Ни они, као и већина обичних људи, не могу без страсти које им свакодневницу чини бољом – само што је њихова пасионираност нешто другачија.

Дамиан Лилард је у Орландо понео преносив студио како би могао да репује у слободним тренуцима... Тренер Репторса Ник Нурс је донео гитару, уз коју се опушта... Леонард је опремљен да ужива у видео игрицама... Марк Гасол има свој специјални апарат за кафу... Али нико није посвећен својим фетишима као искусни Пи Џеј Такер (35). Бек Хјустона је у Дизниленд донео 60 пари патика!

Овај играч би могао сваки дан да носи друге патике, а намера му је да преко интернета купи још неки модел.

Такер је убедљиво највећи обожавалац патика од свих НБА играча. Иако тврди да их је много поклонио, последњи пут је пребројао да има 4.000 пари. Оне се налазе у његовим кућама које има у Северној Каролини и Хјустону. То је читав музеј обуће, а неке од највреднијих комада држи иза затворених врата.

- Не знам колико ће све то вредети једног дана - каже кошаркаш, који је за патике у једној години потрошио 200.000 долара, а на један пар дао чак 30.000.

Такер је у сезони 2017./18. носио 106 различитих патика. За један Божић је носио специјално дизајнирани модел у вредности од 20.000 долара.

Такер је играч који је почео НБА каријеру у Репторсима, па је отишао у Европу где је играо у Израелу, Украјини, Грчкој, Италији, Порторику и Немачкој пре него што се вратио у НБА 2012.

Скоро све његове патике су из Најка, модел Џордан. Такер је, упркос томе што је 2019. године био слободан играч, добио понуду коју нико не добија: може да носи модел који он жели, а не само одређен бренд. Ово у уговору немају ни Леброн Џејмс, Кевин Дурант ни Лука Дончић, али Такер је врло посебан играч за спортске компаније због пажње јавности коју изазива као заљубљеник у патике.

Поред модела које поседује у својим кућама, Такер је “узурпирао” ормариће у свлачионици Рокетса. Кутије са његовим патикама су нагомилане као и оне у његовој соби у Дизниленду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)