НИСУ СЕ НИ СМЕСТИЛИ, А ВЕЋ КРИТИКУЈУ: Размажене НБА звезде се жале на собе и храну у хотелу (ФОТО, ВИДЕО)

Бета

11. 07. 2020. у 15:53 >> 17:19

НИСУ СЕ НИ СМЕСТИЛИ, А ВЕЋ КРИТИКУЈУ: Размажене НБА звезде се жале на собе и храну у хотелу (ФОТО, ВИДЕО)

ЕПА

НБА лига улази у завршницу припрема за наставак сезоне, која је прекинута пре скоро четири месеца због пандемије вируса корона.

Екипе су почеле да пристижу у Орландо, где ће бити одигране све утакмице до краја сезоне, али поједине НБА звезде нису биле одушевљене оним што их је затекло.

Све је почео кошаркаш Денвера Трој Данијелс, који је на друштвеним мрежама објавио фотографију хране коју је добио, уз поруку да не би било шансе да Леброн Џејмс пристане да поједе нешто слично.

То је био сигнал осталим играчима да крену са изношењем низа критика, а један од најгласнијих био је турски центар Енес Кантер, који није могао да се начуди скромношћу собе у којој се нашао.

- Овде морамо да проведемо следећа три месеца. Нека нам је Бог у помоћи - поручио је Кантер у видео поруци док је снимао смештај.

Један од ретких који није имао никакве притужбе био је Патрик Беверли, који је истакао да је соба задовољавајућа и да играчи имају све што им је потребно.

Да ли су критичачри претерали или не, тек многи су на друштвеним мрежама истицали да су НБА кошаркаши показали колико су размажени луксузом који имају у својим животима, па им ни сасвим добре хотелске собе нису по укусу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)