ЛЕШИЋЕВ ОТАЦ ПРЕТИО ПИШТОЉЕМ? Огласила се хрватска полиција - шамарана девојчица (13), полицајац суспендован, свима кривичне, сем Сави

Јурица КЕРБЛЕР, дописник "Вечерњих новости" - ЗАГРЕБ

09. 08. 2022. у 23:18

ПОСЛЕ нцидента у Книну, у коме је учествовао и српски кошаркаш Сава Лешић, хрватска полиција издала је детаљно саопштење.

ЛЕШИЋЕВ ОТАЦ ПРЕТИО ПИШТОЉЕМ? Огласила се хрватска полиција - шамарана девојчица (13), полицајац суспендован, свима кривичне, сем Сави

Фото: Shutterstock

У саопштењу се наводи да су кривично пријављени Драган Лешић, Савин брат, због наношења тешке телесне повреде војном лицу, супруга кошаркаша због наношења лакше телесне повреде 13-годишњој Книњанки и отац Лешићевих због претњи пиштољем. Кривчна пријава следи и книнском полицајацу који је ван службе после саобраћајног инцидента претио Лешићевима, а полиција га је суспендовала до даљег. Сава Лешић је само прекршајно пријављен због ремећења јавног реда и мира.

- Спроведеним криминалистичким истраживањем утврђено је како је 8. августа око 19.40 часова на путу Шибеник-Книн дошло до несугласица у саобраћају, а након што су се оба возача возила зауставила, дошло је до обостраног вређања између 36-годишњакиње и малолетне особе, а том приликом је 36-годишњакиња ошамарила малолетну особу и касније су констатоване лакше телесне повреде.

Након тог догађаја, око 20.40, отац малолетне особе је са 27-годишњаком, дошао је у место Рамљане Доње, у двориште куће 65-годишњакиње (мајке Саве Лекића), где су се још налазили 69-годишњак (отац Саве Лекића), 37-годишњак и 34-годишњак (Сава и Драган) . По доласку у двориште сумња се да је осумњичени 53-годишњак (полицајац, отац девојчице) претиое 65-годишњакињи и њеном 69-годишњем супругу, па је одгурнуо 65-годишњакињу која је пала и задобила лакше телесне озледе, саопштила је полиција.

Полиција тврди да је након тога дошло до вербалног сукоба након којег је повређен син книнског полицајца. Полиција није саопштила детаље како је задобио повреде, док медији тврде да је нападнут чекићем и летвом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је данас да се он не бори ни за Владимира Путина, ни за Џозефа Бајдена, већ за грађане Србије и државу Србију, и да га не интересује шта имају да му поруче страни лидери, већ да гледа да у овим тренуцима Србија не буде на њиховом удару.

28. 09. 2022. у 13:20

Коментари (2)

РАЗГОЛИЋЕНА РАМЕНА И ВИТАК СТРУК: Јеленин стајлинг о којем се прича (ФОТО/ВИДЕО)