"ПЕШИЋ ДА ОБЈАСНИ РАЗЛОГЕ" Легенда српске кошарке шокиран одлуком селектора да се захвали Теодосићу

Novosti online

09. 08. 2022. у 13:58

СРПСКА кошаркашка јавност и даље је у неверици после одлуке селектора Пешића да се одрекне услуга Милоша Теодосића.

ПЕШИЋ ДА ОБЈАСНИ РАЗЛОГЕ Легенда српске кошарке шокиран одлуком селектора да се захвали Теодосићу

Фото: Nebojsa Parausic

Навијачи су подељени, има и оних који сматрају да је ово мудар Пешићев потез, али и оних који сматрају да ово није начин како се отказује капитену. С друге стране, кошаркашки стручњаци углавном су у неверици или не желе да дају суд док не сазнају разлоге отказа.

Легендарни Зоран Славнић огласио се по овом питању. Мока је иначе увео Теа у репрезентацију, било је то на Евробаскету 2007. године у Шпанији.

- Узео сам га тада у репрезентацију, а био је резерва у Железнику. Међутим видео сам то нешто у њему ... креацију, богом дану. Такве ствари се не тренирају, то или имаш од бога или немаш, а он има. Код мене је био клинац, са још неколико момака који су касније остварили велике каријере, сви после мене су имали готовог играча. Могу да причају шта хоће, али не могу да кажу да сам се заје*ао, ето кога је Србија добила, имала је плејмејкера 15 година због моје процене - рекао јеМока за Моцарт Спорт.

Славнић је признао да је шокиран вестима, али није желео да коментарише док не сазна који су разлози иза Пешићеве одлуке.

- Пре свега хоћу да кажем да ја познајем добро Пешића, он је моја генерација. Да бих дао анализу, морам конкретно да знам шта је разлог његове одлуке. Неко из Савеза то мора да саопшти, или сам Пешић. Искрено сам шокиран и изненађен.

Легендарни репрезентативац не признаје као разлог да се Теодосић не уклапа у концепт садашњег селектора Пешића.

- Понављам, најбоље би било да Пешић каже шта се дешава, овако само можемо сви да нагађамо. У оваквим околностима, када не знам, за мене постоје само два сценарија - или је Теодосић физички неспреман или квари атмосферу у свлачионици. Трећа опција не постоји, јер не зовеш Теодосића на припреме, а да не знаш ко је он и шта може да ти донесе. Нека се лепо каже који су разлози. Само желим да чујем због чега је Теодосић вишак и могу да анализирам опсежно - закључио је Мока.

 

БОНУС ВИДЕО - Вилагош поделила одушевљење због златне медаље

 
 


(Моцартспорт)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

КОМШИЈА ИЗ ПАКЛА: Дала му кључ да храни мачке, а онда је видела снимак са камере - страшно шта је урадио у њеном кревету (ВИДЕО)

КОМШИЈА ИЗ ПАКЛА: Дала му кључ да храни мачке, а онда је видела снимак са камере - страшно шта је урадио у њеном кревету (ВИДЕО)

ДА ЛИ стварно знате ко су вам комшије? Ово питање треба себи да постави Деби Веринг-Џонс (64) из Бирмингема коју је непријатно изненадио њен комшија у којег је имала поверење.

03. 10. 2022. у 20:26

Коментари (9)

ИБРИНА ХЕЛЕНА Лепа плавуша деценију старија од њега - није типична жена фудбалера: Видела сам златан сат и велики нос (ФОТО)