"КОШ ЗА СРЕЋУ" ПРИКУПИО ПРЕКО ДВА МИЛИОНА: Помоћ за породицу Стојићевић, бројне познате личности на догађају

Танјуг

29. 06. 2022. у 09:41

ХУМАНИТАРНА акција "Кош за срећу", у склопу које је већ традиционално одиграна кошаркашка утакмица на Калемегдану, ове године прикупила је рекордна 2.268.773 динара и обезбеђен је нови дом за породицу Стојићевић из Пећинаца.

КОШ ЗА СРЕЋУ ПРИКУПИО ПРЕКО ДВА МИЛИОНА: Помоћ за породицу Стојићевић, бројне познате личности на догађају

ФОТО: Промо

"Кош за срећу" настао је пре осам година и тада је прикупљао скромне донације од пар десетина хиљада динара, растао је из године у годину и дошао до тога да по мечу прикупи пар милиона динара.

- Хвала! Сакупили смо преко два милиона динара (преко 19.000 евра) и успели да обезбедимо средства за нови дом и живот породице Стојићевић играјући кошарку. Хвала свим људима који су волонтерски допринели реализацији, хвала десетинама јавних личности и спортиста, хвала КК Партизан који нам већ седам година уступа терен, хвала публици која донира и ту је да се са нама забавља и за крај - хвала партнерима. Моцарт је препознао нашу причу и желео да буде покровитељ, ту су биле и друге компаније које су помогле, а и многи појединци - саопштили су организатори.

 

"Кош за срећу" на Калемегдану ове године играли су Ленка Петровић, Ања Павићевић, Вишња Стефановић, Тијана Милојевић, Бранка Луковић, Марко Луковић, Урош Луковић, Жељко Ребрача, Бранко Лазић, Лука Митровић, Стефан Бирчевић, Иван Паунић, Хамад Међедовић, Миодраг Драгичевић, Владан Бабић и други.


БОНУС ВИДЕО: Пешић окупио "орлове" - тренинг репрезентације Србије
 


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИМАМ 40 И ЈОШ САМ НЕВИНА: Атрактивна атлетичарка изненадила свет признањем - навела и разлоге