СКОРЦИЈАНИДИС УЖИВА У БЕОГРАДУ: Олимпијакос ће победити...

Novosti online

19. 05. 2022. у 17:42

ДРУГИ пут Београд је домаћин Фајнал-фор турнира, а еуфорија целог дана краси улице Београда.

СКОРЦИЈАНИДИС УЖИВА У БЕОГРАДУ: Олимпијакос ће победити...

ФОТО: ЕПА

Некадашњи шампион Европе са Макабијем Софоклис Скорцијанидис ради за грчку телевизију за Меридианбет спорт говорио је о турниру у престоници Србије.

– Олимпијакос иза себе има сасвим солидну сезону, одрадили су сјајан посао, за разлику од Ефеса, који се доста мучио. Али, изгледали су много боље у плеј-офу, тако да верујем да ће константност на крају победити – рекао је Скорцијанитис за Меридианбет спорт и наставио:

– Предности Олија? Па, то су сигурно Слукас и Папаниколау, верујем да су спремнији од других, а верујем и да ће Везенков да одради сјајан посао. Сигурно ће помоћи свом тиму, као и Фол. Јак је, брз, и желим да видим његов дуел са Плајсом, то ће бити сјајно. Познајем га, играо сам са њим много пута у последњих неколико година, радујем се сусрету та два висока играча – рекао је Скорцијанитис.

Наравно, не крије одушевљење Београдом, у којем је и раније проводио време, с обзиром на то да је носио дрес Црвене звезде.

– Београд је сјајан, имао сам овде сјајне играче, жена и ја обожавамо овај град. Био сам овде три месеца, сада нисам имао прилике да видим много тога, али оно што јесам је сјајно – рекао је Скорцијанитис за Меридианбет спорт.

БОНУС ВИДЕО: Никола Јокић - од доброћудног дебељуце до најбољег кошаркаша на свету

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

РЕТКО ГА ВИЂАМО: Ана Ивановић објавила слику са оцем - уз емотивну поруку за рођендан (ФОТО)