КАДИЈА ТИ СУДИ! Невероватно али истинито: на мечу Турк Телеком - Партизан правду деле турски арбитри!

Novosti online

25. 01. 2022. у 15:35

КОШАРКАШИ Партизана имали су много проблема са путовањем у Анкару на утакмицу Еврокупа против Турк телекома, а још горе су прошли двојица од тројице несуђених арбитара овог меча који нису успели да пробију снежну блокаду.

КАДИЈА ТИ СУДИ! Невероватно али истинито: на мечу Турк Телеком - Партизан правду деле турски арбитри!

Трифуновић, Мадар и Мур Фото КК Партизан

Из тога разлога, међу тројицом судија који ће делити правду на утакмици Еврокупа између Партизана и Турк Телекома ће бити двојица турских арбитара, пише Блиц.

У питању су Емин Моулкоч и Хусејин Челик.

Претешки временски услови паралишу Грчку и Турску ових дана, а због тога је Кошаркашки клуб Партизан имао великих потешкоћа да стигне у Анкару. Црно бели су у главни град Турске дошли тек у ноћи између понедељка и уторка, а двојица судија који је требало да суде меч нису стигли до одредишта.

Једини судија који је дошао на утакмицу је Максим Бубер, а уз њега ће домаће судије бити делиоци правде. У питању су Емин Моулкоч и Хусејин Челик па ће тако бити ово необична утакмица у којој ће турском тиму судити турске судије.

С обзиром на то да се ради о познатим судијама, не би требало очекивати њихову пристрасност у овом дуелу, али је свакако интересантно у најави меча рећи какав је састав судијске тројке.

Партизан од 18 часова игра са Турк Телекомом.

БОНУС ВИДЕО: Никола Јокић - од доброћудног дебељуце до најбољег кошаркаша на свету

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

УЖАС! НБА звезда покушала да убије бившу жену